Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baza za EP

Stigli smo u Francusku! Evo što u kampu u Deauvilleu čeka vatrene!

 Deauville, Francuska - Kamp hrvatske nogometne reprezentacije tijekom ovogodisnjeg Europskog prvenstva u Francuskoj (10. lipnja - 10. srpnja) smjesten je u hotelu Barriere du Golf
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/30
06.06.2016.
u 15:27

Vatreni će tijekom boravka uživati u luksuzu, imat će sve preduvjete za dobar rezultat, a vi se u fotogaleriji i videu možete uvjeriti u čari Francuske

Hrvatska nogometna reprezentacija završila je s domaćim pripremama za Europsko prvenstvo te seli u Francusku gdje će nastupati na europskoj smotri. Vatreni sutra u 10 ujutro predvođenim Antom Čačićem putuju u Francusku, a bit će smješteni u Deauville, gdje će biti kamp hrvatske nogometne reprezentacije tijekom ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

U hotel Barriere du Golf već su stigli Večernjakov novinar Ozren Maršić i fotoreporteri Pixsella te zabilježili kako će to izgledati u kampu te što sve očekuje naše reprezentativce.

Vatreni će tijekom boravka uživati u luksuzu, imat će sve preduvjete za dobar rezultat, a vi se u fotogaleriji i videu možete uvjeriti u čari Francuske.

Hrvatska je na Euru u skupini s Turskom, Češkom i Španjolskom, a prvu utakmicu igrat ćemo već u nedjelju 12. lipnja protiv Turske u Parizu.

>>Iz dua BB Ante Čačić izabrao je - Badelja!

>>Šuker i Čačić sastali se sa Srnom i iskusnijim igračima, evo što su dogovorili

Komentara 4

ME
melinda
14:54 07.06.2016.

Da li su zadrzali Simunica na granici kao persona kojoj je zabranjen ulazak u svijet sporta i tako nas postedjeli blamaze koju ocekujemo

RM
rmd3
15:51 06.06.2016.

ceka ih prosvijedi Francuskog naroda ko i svuda u kapitalistuckoj EU.

KR
kreso.runcek
16:51 06.06.2016.

Sve je ljepo i krasno,samo da se neće samo izležavati u tom luksuzu a na terenu koma?Treba dresove dobro natopiti znojem da se opravda sve što im se pruža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije