Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Obrvan

Reprezentacije iz naše regije najželjnije uspjeha na EP-u

'Macedonia\'s Kiril Lazarov (R) attempts to score as Serbia\'s Marko Vujin (L) watches during their Men\'s European Handball Championship main round group 1 match in Belgrade January 25, 2012.
'MARKO DJURICA'
27.01.2012.
u 20:23

Blizu su bile i Slovenija i Makedonija, žao mi je što Makedonija nije ušla među četiri, zaslužila je to više nego Danska, kaže Obrvan

Među šest najboljih na Europskom rukometnom prvenstvu u Srbiji čak su četiri reprezentacije iz naše regije: Hrvatska, Srbija, Slovenija i Makedonija!

– Ne čudi me što je tako, jer baš te četiri reprezentacije iskazale su na prvenstvu najveću glad za uspjehom. Uz njih, želju je pokazala i Španjolska, a Danska je igrala prevrtljivo – procjenjuje razloge uspjeha prvih šest vrsta na EP-u Ivica Obrvan, trener rukometaša CO Zagreba i komentator Večernjeg lista.

Jugoslavija je osvajala medalje na velikim natjecanjima, a nakon što se raspala samo je Hrvatska bila često u vrhu.

– Rukomet je dokazao da je u toj regiji vrhunski sport. Nekadašnja liga bila je jaka, danas su kvalitetne i lige u novim državama, što se pokazuje i na rezultatima reprezentacija.

Makedonija je nova u društvu najboljih.

– I Slovenija i Makedonija bile su blizu polufinalu. Žao mi je što Makedonija nije uspjela izboriti nastup među četiri, zaslužila je to više nego Danska – zaključio je Obrvan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije