Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trčali po snijegu

Reprezentacija odradila trening, priključio se Mateo Pavlović

Hrvatska reprezentacija, trening (1)
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
1/6
24.03.2013.
u 21:09

Naša reprezentacija sutra rano ujutro kreće na put za Walesa, a u utorak u Swanseaju igra kvalifikacijsku utakmicu

Hrvatski reprezentativci odradili su posljednji trening uoči puta u Wales gdje ih u utorak očekuje nova kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP 2014. u Brazilu. Trening je vodio Igor Štimac koji se vratio iz Splita, a od naših je igrača tražio da se što više kreću da budu zagrijani u ovakvim vremenskim (ne)prilikama. Na treningu, koji je prvih 15 minuta bio otvoren za javnost, se našim reprezentativcima priključio i branič bremenskog Werdera Mateo Pavlović, koji je nakon ozljeda Kranjčara i Šimunića naknadno pozvan.

Naša reprezentacija sutra rano ujutro kreće na put za Walesa.

>>>Plete: Bale 
ima automatiziran šut upoznao sam ga u Tottenhamu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije