Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog kiše

Reprezentacija trenirala na Maksimiru umjesto u Gorici

Reprezentacija trening
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/17
11.11.2013.
u 11:57

Plan je bio da izabranici Nike Kovača odrade trening na stadionu HNK Gorice, no zbog natopljenog terena i jakog vjetra reprezentacija je trenirala na Maksimiru.

Kiša je u ponedjeljak namočila Zagreb i poremetila planove hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja se priprema za utakmicu s Islandom.

Plan je bio da izabranici Nike Kovača odrade trening na stadionu HNK Gorice, no zbog natopljenog terena i jakog vjetra reprezentacija je trenirala na Maksimiru. Igrači su vježbali na Hitrec – Kacijanu gdje su sinoć odradili prvi trening, a Kovač je danas stavio naglasak na vježbanje obrane.

Igrači su trenirali u dugim rukavima, a neki su nosili i kape. Loše vrijeme možda i nije loše, pripremit će ih na uvjete koji vladaju na Islandu.

>> Niko Kovač u reprezentaciju vratio Pranjića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije