Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju s izbornikom pred početak SP-a

'Reprezentacija nije poligon za samopromociju igrača. Tko to ne shvati, otpast će! Uveli smo red'

Rijad: Izjava Zlatka Dalića nakon dolaska na King Abdul Aziz stadion
Goran Stanzl/PIXSELL
21.11.2022.
u 20:19

Livnjak Zlatko Dalić (56) bit će u Kataru prvi izbornik koji će hrvatsku nogometnu reprezentaciju voditi na dva Svjetska prvenstva, 2018. i 2022. godine. Do sada su vatrene na SP-ima vodili Miroslav Blažević (1998.), Mirko Jozić (2002.), Zlatko Kranjčar (2006.) i Niko Kovač (2014.). Pitali smo Zlatka Dalića u intervjuu za naš specijal posvećen Svjetskom prvenstvu – koliko je odlazak u Katar drugačiji u odnosu na Rusiju prije četiri godine?

Komentara 2

BE
Berri
22:06 21.11.2022.

Ne znam na koga je mislio, premda ja misli da je u tom krugu Bruno Petković ili neki koji na treningu ne žele dići puls iznad 120 otkucaja u minuti. Imao je već situacija da je Lovren otvoreno govorio protivv mlađih igrača. možda je u toj kategoriji i netko iz splitske ekipe, a baš me zanima koga će Dalić poslati doma i tko od igrača neće izdržati pritisak.

Avatar joshan
joshan
21:31 21.11.2022.

kako god završi ovo SP,dalić,će ostat veliki čovjek i najveći naš izbornik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?