Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to je moguće

Reprezentacija neće igrati prijateljske utakmice jer - nema novca!?

Venezuela
Foto: DPA/PIXSELL
20.03.2018.
u 10:52

Otužno ovo zvuči, ali očito se velika ekonomska kriza koja potresa tu južnoameričku zemlju prelila i na nogomet.

U vremenima kad se troše na stotine milijuna eura na transfere i plaće igrača, iz Južne Amerike nam dolazi obrnut primjer - kronični nedostatak novca, piše Goal.com. I još bi donekle bilo razumljivo da se radi o nekom manjem profesionalnom klubu, ali reprezentacija!?

Naime, nogometaši Venezuele neće tijekom ove reprezentativne stanke u ožujku igrati prijateljske utakmice jer jednostavno nemaju novca da bi otputovali na njih!

Venezuela je trebala u ova dva termina krajem ožujka odmjeriti snage s Egiptom i Iranom no savez, kako je otkrio njegov predsjednik Laureano Gonzales , nema novca kako bi platio put.

"Kasa saveza je prazna. Imali smo ponude Irana i Egipta , ali nemamo novca da otputujemo tamo. Tražili smo od njih da nam pokriju sve troškove, no oni nisu pristali na to. Stoga u ožujku nećemo odigrati nijedan prijateljski susret", rekao je Gonzalez.

Otužno ovo zvuči, ali očito se velika ekonomska kriza koja potresa tu južnoameričku zemlju prelila i na nogomet.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
stjepan v.
11:48 20.03.2018.

Neka im Plati fifa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije