Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Rendulić otišao iz Zrinjskog poslije povijesnog uspjeha. U Mostar dolazi bivši vatreni?

Mostar: Utakmica skupine E UEFA Europa Konferencijske lige, 3. kolo, HŠK Zrinjski Mostar - Legia Warszawa
Denis Kapetanovic/PIXSELL
18.11.2023.
u 12:05

Na mjesto šefa stručnog stožera hrvatski trener je imenovan 30. studenog 2022. godine, a u proteklih 12 mjeseci momčad je vodio u 47 službenih utakmica. Ostat će zapisano da je Plemiće vodio do prve dvostruke krune u povijesti, a onda i do prvog plasmana u skupnu fazu UEFA Konferencijske lige.  I

Hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić od danas više nije trener mostarskog Zrinjskog iako je ta momčad po njegovim vodstvom postala prvi bosanskohercegovački klub koji se uspio plasirati u grupnu fazu nekog europskog nogometnog natjecanja te osvojiti dvostruku krunu u BiH.  Nakon što se danima u medijima nagađalo o razlazu, Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara na svome Facebook profilu potvrdio je da je s Rendulićem dogovoren ‘sporazumni raskid suradnje‘ nakon obavljenog razgovora i analize aktualnog trenutka.  

GALERIJA Krunoslav Rendulić više nije trener Zrinjskog

Mostar: Utakmica skupine E UEFA Europa Konferencijske lige, 3. kolo, HŠK Zrinjski Mostar - Legia Warszawa
1/4

Na mjesto šefa stručnog stožera hrvatski trener je imenovan 30. studenog 2022. godine, a u proteklih 12 mjeseci momčad je vodio u 47 službenih utakmica. Ostat će zapisano da je Plemiće vodio do prve dvostruke krune u povijesti, a onda i do prvog plasmana u skupnu fazu UEFA Konferencijske lige.  Iz HŠK Zrinjskog su se zahvalili hrvatskome treneru na profesionalnoj suradnji i velikim uspjesima koje je ostvario s momčadi te su mu poželjeli puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku trenerske karijere. 

U nekoliko posljednjih susreta Premijer lige BiH mostarska momčad je zabilježila loše rezultate. Posljednji je bio poraz protiv gradskog rivala Veleža od kojega su izgubili 0-3.  Mediji u Mostaru nagađaju da bi nasljednik Rendulića na klupi Zrinjskog mogao biti Stjepan Tomas koji se nedavno razišao s Osijekom. 

VEZANI ČLANCI:

Mostarski Zrinjski očekuju još dvije utakmice u Konferencijskoj ligi protiv AZ Alkmaara i Aston Ville. U nacionalnom prvenstvu nalaze se na trećem mjestu sa sedam bodova zaostatka za vodećim Borcem uz jedan susret manje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije