Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJI IZ REGIJE

Rendulić na izlaznim vratima? Zrinjski dovodi poznatog Hrvatskog trenera da ga zamjeni

Europa Conference League - Group E - Aston Villa v Zrinjski Mostar
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
17.11.2023.
u 11:52

Zrinjski se trenutno natječe i u grupnoj fazi Konferencijske lige. Na početku je postigao pravu senzaciju pobjedom nad AZ Alkmaarom u preokretu s 0:3 na 4:3. Nakon toga uslijedila su tri poraza, a posljednji promašaj bio je izgubljeni gradski derbi protiv Veleža (3:0)

Prema pisanju medija iz Bosne i Hercegovine, Krunoslav Rendulić bi uskoro mogao napustiti klupu Zrinjskog. Samo se čega službena potvrda razlaza, a kao glavni kandidat ističe se upravo bivši trener Osijeka, Stjepan Tomas, piše SportSport.

Aktualni prvak BiH nedavno je izgubio mostarski derbi protiv Veleža (3:0), a odmah nakon susreta Rendulić je upitan sprema li se za sastanak s članovima Upravnog odbora i razgovore o vlastitoj budućnosti na klupi Zrinjskog. "To nije pitanje za mene. Provocirate me", odgovorio je trener.

GALERIJA Arsenal deklasirao Sevillu. (2:0) Španjolska momčad uputila tek jedan udarac prema golu

Europa Conference League - Group E - Aston Villa v Zrinjski Mostar
1/19

Njegova potencijalna zamjena, Stjepan Tomas, napustio je klupu Osijeka u listopadu nakon što nije upisao niti jednu pobjedu u pet uzastopnih utakmica. Klupu je preuzeo u travnju, zamijenivši Borimira Perkovića. Osim u Hrvatskoj, radio je i u Turskoj te Moldaviji na klupama Antalyaspora, Caykur Rizespora, Göztepea i Sheriffa. 

VEZANI ČLANCI:

Zrinjski se trenutno natječe i u grupnoj fazi Konferencijske lige. Na početku je postigao pravu senzaciju pobjedom nad AZ Alkmaarom u preokretu s 0:3 na 4:3. Nakon toga uslijedila su tri poraza, a u Premijer ligi BiH trenutno se nalazi na trećem mjestu tablice.

VIDEO Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Komentara 4

KU
Kujttim
13:17 17.11.2023.

Uvijek se isti treneri vrte u krug. Stjepan Tomas je bio u Osijeku, sada će ići u Zrinjski, a nakon toga će završiti u Istri. Jakirović je bio u Gorici, pa u Zrinjskom, nakon toga je preko Rijeke završio u Dinamu. Karoglan je bio u Hajduku, pa u Isti, sada je u Hajduku, a nakon Hajduka će zamijeniti Tomasa u Zrinjskom. Sopić je bio u Gorici, sada je u Rijeci, nakon Rijeke će zamijeniti Jakirovića u Dinamu.

KU
kublajkhan
13:13 17.11.2023.

Ne znam tko bi pri zdravoj pameti tomasa za trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije