Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. KOLO LIGE PRVAKA

Remi na San Siru, Borussia uzela tri boda na Emiratesu

milan, barcelona (1)
Foto: Reuters
1/3
22.10.2013.
u 19:30

Milan i Barcelona odigrali su 1:1 na San Siru, a do vrijedne pobjede stigla je Borussia koja je na Emiratesu pobijedila Arsenal 2:1.

Nakon šokantnog poraza u prvom kolu, nogometaši Chelseaja stigli su do druge pobjede u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Kao gosti su pobijedili Schalke 3:0 golovima Torresa (2) i Hazarda. U drugoj utakmici skupine E Steaua i Basel su odigrali 1:1.

Borussiji tri boda na Emiratesu

U skupini F do vrijedne gostujuće pobjede stigla je Borussia koja je sa 2:1 pobijedila Arsenal na Emiratesu. Za pobjedu je najzaslužniji Robert Lewandowski koji je asistirao za prvi gol Mkhitaryana, a pobjednički je zabio u 82. minuti. Arsenal je privremeno izjednačio u 41. minuti preko Girouda.

I u drugoj utakmici ove skupine gost je pobijedio identičnim rezultatom. Napoli je do pobjede nad Marseilleom stigao golovima Callejona i Zapate.

Uvjerljiv poraz Bjelice
Bečka Austria, koju s klupe vodi Nenad Bjelica, uvjerljivo je izgubila kod kuće od Atletico Madrida 3:0. Sve je bilo jasno već nakon 2:0 nakon kojih su gosti imali 2:0 golovima Garcije i Diega Coste. Konačnih 3:0 drugim golom je postavio Costa u 54. minuti.

Porto je od 7. minute imao igrača manje protiv Zenita, međutim gosti su do tri boda stigli tek u 86. minuti kada je zabio Keržakov.

Remi Milana i Barcelone
Na San Siru Milan je odlično počeo protiv Barcelone i poveo već u 9. minuti nakon velike greške Piquea. Kaka je odlično podvalio loptu za Robinha koji je zabio za 1:0. Ipak, Barcelona je izjednačila u 23. minuti kada je trenutak svoje čarolije pokazao Lionel Messi koji je izbjegao pažnji čuvara i zabio za 1:1.

Do kraja utakmice Barcelona je dominirala, ali rezultat se nije mijenjao, iako su tri boda mogli i domaćini.

U drugoj utakmici skupine H Celtic je pobijedio Ajax 2:1 golovima Forresta i Kayala. Počasni gol 'kopljanici' su zabili u 94. minuti preko Schønea .

Liga prvaka, 3. kolo:

Skupina E
Schalke - Chelsea 0:3 (Torres 5', 69', Hazard 87')
Steaua - Basel 1:1 (Tatu 88' /Diaz 48')

Ljestvica: 1. Chelsea 6, 2. Schalke 6, 3. Basel 4, 4. Steaua 1

Skupina F
Arsenal - Borussia 1:2 (Giroud 41'/ Mkhitaryan 16', Lewandowski 82'))
Marseille - Napoli 1:2 (Ayew 86' / Callejon 42', Zapata 67')

Ljestvica: 1. Borussia 6, 2. Arsenal 6, 3. Napoli 6, 4. Marseille 0

Skupina G
Austria - Atletico 0:3 (R. Garcia 8', D. Costa 20', 54')
Porto - Zenit 0:1 (Keržakov 86')

Ljestvica: 1. Atletico 9, 2. Zenit 4, 3. Porto 3, 4. Austria 1

Skupina H
Milan - Barcelona 1:1 (Robinho 9' /Messi 23')
Celtic - Ajax 2:1 (Forrest 44', Kayal 54' /Schøne 90)

Ljestvica: 1. Barcelona 7, 2. Milan 5, 3. Celtic 3, 4. Ajax 1

>> Mourinho: Počistili smo otpad koje smo nakupili

LIVE:

90' - Gotove su utakmice 3. kola Lige prvaka u skupinama E,F,G i H. Milan i Barcelona odigrali su 1:1 na San Siru, a do vrijedne pobjede stigla je Borussija koja je na Emiratesu pobijedila Arsenal 2:1.

90' - Ajax je smanjio u Glasgowu golom Schønea.

88' - Steaua izjednačila protiv Basela golom Tatua.

87' - Chelsea je zabio i treći gol u Bukureštu. Zabio je Hazard.

86' - Marseille je smanjio protiv Napolija. Za domaćine je zabio Ayew. U istom minuti Zenit je poveo golom Keržakova u Portu.

83' - Muntari je mogao nokautirati Barcelonu. Veznjak Milana našao se u prilici na 15-ak metara od gola Barcelone, ali je pucao točno u Valdesa.

82' - Borussia opet vodi na Emiratesu. Nakon što je bio asistent za prvi gol, Lewandowski je drugi zabio za veliko slavlje navijača europskog doprvaka protiv Arsenala.

78' - Barcelona želi tri boda u Milanu. Dominiraju Katalonci, nakon jednog prekida pucao je Fabregas glavom, ali bio je to lagan zadatak za golmana Milana.

70' - Kakva prilika za Barcelonu. Adriano je imao priliku donijeti vodstvo Barci, ali je njegov udarac s pet metara otišao preko gola.

69' - Chelsea je poveo 2:0 u Gelsenkirchenu. Novi gol 'plavaca' ponovno je zabio Torres te je Chelsea vrlo blizu osvajanju tri boda u Njemačkoj.

67' - Napoli ima 2:0 u Marseillu, a gol je zabio Zapata.

64' - Mario Balotelli je na travnjaku. Allegri se odlučio na prvu izmjenu, a iz igre je izvadio Robinha.

61' - Barcelona je pritisnula Milan u njihovih 30 metara. Lopta kruži okolo, ali zasad se domaćini odlično brane. Pitanje je mogu li domaćini izdržati do kraja.

54' - U istoj minuti na čak dva stadiona pao je gol. Diego Costa zabio je svoj drugi gol u Beču i Atletico vodi protiv Austrije 3:0. Celtic je preko Kayala poveo 2:0 protiv Ajaxa.

52' - Kakva prilika za Milan. Muntari je sjajno proigrao Robinha, ali Brazilcu je lopta prošla kroz noge te je propala sjajna prilika za domaćine.

50' - Barcelona je bolje krenula u nastavak utakmice, ali promjena zasad nema.

48' - Prva momčad koja je zabila u nastavku je Basel. Oni su Bukureštu poveli golom Diaza.

46' - Počeo je nastavak utakmice na svim travnjacima.

45' - Gotovo je prvo poluvrijeme na svih osam travnjaka. Golova nema samo na utakmicama u Bukureštu i Portu.

45' - Kakva prilika za Barcelonu. Neymar se dugo namještao na udarac lijevo iskosa i onda opalio, ali prohujalo je to pokraj suprotne stative.

44' - Celtic poveo protiv Ajaxa. Van Dijk je skrivio jedanaesterac koji je sigurno realizirao Forrest.

42' - Napoli poveo na Velodromeu. Higuain je asistirao Callejonu koji je zabio za vodstvo talijanske momčadi 1:0

41' - Arsenal je na Emiratesu izjednačio protiv Borussije. Strijelac gola za 'topnike' bio je Giroud.

38' - Barcelona ima dominaciju na San Siru nakon izjednačenja, ali nisu ozbiljnijie ugrozili gol Milana.

28' - Kakav zicer za Milan. Nakon udarca iz kuta Valdes je krivo procijenio let jedne lopte koja je stigla do Mexesa na drugoj vratnici, ali je branič Milana bio neprecizan i pucao je pokraj gola.

23' - Izjednačenje na San Siru. Nogometaši Milana napravili su nedopustivo, ostavili su nečuvanog Lionela Messija na desnoj strani. Argentinac je ušao u šesnaesterac i s dva igrača na leđima pogodio za 1:1.

20' - Na San Siru nakon 20 minuta igre puni bolji dojam ostavili su nogometaši Milana koji potpuno zasluženo vode 1:0 golom Robinha.

20' - Ne piše se dobro Nenadu Bjelici. Diego Costa u 20. minuti zabio je za vodstvo Atletica 2:0 protiv Austrije u Beču.

16' - Borussija je povela na Emiratesu. Mkhitaryan je zabio za vodstvo europskog doprvaka protiv Arsenala na asistenciju Lewandowskog.

9' - Milan vodi protiv Barce 1:0. Pogriješila je obrana Barce, točnije Pique, Kaka je podvalio loptu za Robinha koji je zabio za erupciju oduševljenja na San Siru.

8' - Atletico vodi u Beču. Momčad Nenada Bjelice izdržala je samo osam minuta, a onda im je zabio Raul Garcia.

7' - Poništen gol Milana -Muntari je pogodio u mrežu Valdesa, ali je njegov gol opravdano poništen zbog zaleđa.

5' - Chelsea vodi 1-0 -Prva momčad koja je večeras zabila je Chelsea. Na gostovanju kod Schalkea poveli su golom Torresa glavom.

5' - Milan - Barcelona -U sudaru europskih velikana na San Siru domaćini su krenuli vrlo dobro na krilima raspoloženog Kake, ali pravu priliku još uvijek nisu stvorili.

1' - Na osam europskih stadiona počele su utakmice 3. kola Lige prvaka

>> Panika: Messi u gradu manekenki, Talijanima je šansa vidoviti sudac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije