Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ZBOG POBJEDE

Mourinho: Počistili smo otpad koje smo nakupili

Jose Mourinho, Chelsea (1)
Reuters/Pixsell
22.10.2013.
u 23:43

- Napravili smo to na najbolji mogući način s dvije uzastopne pobjede na gostovanjima. Imamo šest bodova i vodeći smo - rekao je Mourinho.

Nogometaši Chelseaja uvjerljivom 3:0 pobjedom u Gelsenkirchenu protiv Schalkea skočili su na vrh skupine E. Nakon šokantnog domaćeg poraza u prvom kolu od Basela, \'plavci\' sada opet imaju sve u svojim rukama.

Trener Chelseaja Jose Mourinho nakon utakmice je bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Nakon Basela sam rekao igračima kako smo nakupili dosta otpada kojeg moramo što prije počistiti. Napravili smo to na najbolji mogući način s dvije uzastopne pobjede na gostovanjima. Imamo šest bodova i vodeći smo - rekao je Portugalac.

Junak pobjede Chelseaja bio je Fernando Torres s dva gola.

- Imamo mladu momčad s mnogo novih igrača, novog trenera i potpuno novi stil igre. Zato nam treba vremena kako bi se sve posložilo. Nadam se da ćete od večeras gledati pravi Chelsea do kraja sezone - rekao je Torres.

>> Remi na San Siru, Borussija uzela tri boda na Emiratesu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije