Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reli Dakar

Pogledajte kako se vozačica u punoj brzini zabila u publiku, troje ljudi kritično

Dakar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.01.2016.
u 13:20

Ona je u prologu nakon 6,5 kilometara izletjela sa staze u svom Miniju X-Raid te je pritom stradalo deset gledatelja.

Već na početku relija Dakar dogodila se teška nesreća koju je skrivila prva kineska vozačica na ovom reliju Guo Meiling, inače uspješna poduzetnica.

Ona je u prologu nakon 6,5 kilometara izletjela sa staze u svom Miniju X-Raid te je pritom stradalo deset gledatelja. Troje su u kritičnom stanju, dok su ostali lakše ozlijeđeni.

Sudionici ovogodišnjeg relija Dakar, koji se održava u Argentini i Boliviji, prijeći će 9.000 kilometara, a utrka završava 16. siječnja.

Uvodni prolog, dugačak 11 kilometara, u konkurenciji automobilista pripao je Nizozemcu Bernhardu Ten Brinkeu u Toyoti, dok je deveterostruki svjetski prvak u reliju Francuz Sebastien Loeb (Peugeot) bio deseti sa 9 sekundi zaostatka.

>>Motociklist pod zasad neobjašnjivim okolnostima stradao na reliju Dakar

 

Komentara 2

SL
slatix
14:19 03.01.2016.

Vozačica pa još Kineskinja, to je bio osječaj za vožnju mogu misliti.

Avatar Peterančan
Peterančan
17:54 03.01.2016.

Pa ko pametan može pustiti ove kancerogene rižojede na cestu? Njima je tlak u gumama veći od IQ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije