Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Reja: Utakmica s Dinamom nam je pravi pokazatelj

Edoardo Reja
Leonard Ninčević
05.11.2009.
u 11:56

Zajednička večera "Kod Dunde" protekla je u redu, bilo je lijepo i ugodno, ali nije predsjednik Joško Svaguša ni pomislio pa ni progovorio o nekakvom smanjenju ili ukidanju one kazne zbog koje će neki igrači biti lakši za 20 tisuća eura.

A trener Edoardo Reja još je na krilima pobjede nad Dinamom. Jučer je svratio na neformalno druženje s novinarima i prozborio nekoliko rečenica.

– Ono što smo pokazali igrajući protiv Šibenika i Karlovca, nije naše pravo lice. Vidjeli ste to u utakmici s Dinamom. Pa i s igračem manje stvorili smo tri iznimne prigode. No, najviše se radujem želji igrača. Ta utakmica nam je pokazatelj u kojem smjeru moramo ići – kazao je trener Reja.

A taj ispit Hajdukove zrelosti, sada kad se nakon Dinama u Poljudu osjeća blago zadovoljstvo, bit će u dvobojima do kraja sezone. Međimurje, Croatia Sesvete, Osijek, Zadar te dva puta Zagreb, u tim utakmicama Reja traži pobjede. Sve će biti puno jasnije već nakon gostovanja u Čakovcu.

– Nekako mi se čini da se mentalitet momčadi promijenio nabolje, ali to treba potvrditi na travnjaku. Vjerujem da će i biti tako – zaključio je Reja, koji i dalje jedva čeka zimsku stanku kako bi u miru mogao odraditi pripreme za proljetni dio sezone.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:42 05.11.2009.

ako ovakav \"stručnjak\" takvu utakmicu naziva \"nogometom\" i \"pokazateljem\" onda mu svaka čast ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije