Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18 GODINA PADA
Povratak na članak

Regionalna košarka nikad jača, a hrvatska nikad jadnija!

Jedina dva preostala hrvatska predstavnika u regionalnoj ABA ligi, Cibona te pogotovo Zadar koji je prošle godine mjesto u tom natjecanju potvrdio tek razigravanjem sa skopskim MZT-om, s obzirom na ulaganja, neće biti konkurentni za visok plasman ni nadolazeće sezone. Primarni cilj u novoj sezoni bit će ne ponoviti stres iz prošle

Komentari 8

BO
Bogodol
11:50 22.08.2019.

Košarka je pala zbog regionalne lige, Ciboni je izpod niženja doći igrati u Sl. Brod ali ide u Aleksandrovac, Sriemsku Mitrovicu, Bar itd. a Hrvatska prva liga je postala druga liga i zato nam je košarka propala. Hvala Bogu da nije i u nogometu napravljena regionalna liga i nogomet bi propao. Ludost su te regionalne lige, to su jugo lige koje stvaraju jugonostalgičari i razni soroši da se očuva jugoslavija u kakvom-takvom obliku. Treba igrati Hrvatsku ligu, imamo dovoljno klubova i košarka će ponovo zauzeti svoje mjesto koje zaslužuje, ne treba nam nikakvi bivši derbiji sa jučerašnjim koljačima, sa njima surađivati u trgovini i privredi koliko je to potrebno a u športu i kulturi nam nije potrebno, još uvijek drže okupiran dio teritorija sa lijeve strane Dunava i Šarengradsku Adu, a na sve moguće nas se združuje sa njima, Večernji stalno javlja tko se i gdje popišo ili prdnuo u Srbiji kao da na svijetu postojimo samo mi i oni, to nam ne treba. Košarka će se vratiti na stare staze kada budemo cijenili i igrali svoju ligu.

VL
DU
Deleted user
07:34 22.08.2019.

Ali smo zato u nogometu jaki. Regionalno gledano su još jedino Talijani možda jači. Hrvate košarka više ne zanima a još manje košarkaška liga bivše države.

VL
LA
lajh1985
19:07 22.08.2019.

po cemu je to cibona jaca nego prije..od kad vip nije sponzor nista se nije mjenjalo

VL
Avatar Uskok
Uskok
13:08 24.08.2019.

Briga me za ove istočne klubove kao što me briga i za košarku u Bratislavi i Brnu. Koga briga. Nije moja zemlja, nisu moju klubovi. Čemu nas opterećujete s "bivšom državom". A nikad ni riječi o košarci u susjednoj Italiji. Npr. Regionalna liga nas je unazadila. Nikakve koristi od nje. Ako si jadan, jadan si. Nikakva regionalna liga ti neće pomoći. S druge strane nogomet koji ima HNL postiže jako dobre rezultate. Da se još malo više poslože Rijeka, Hajduk i Osijek to bi bilo jako dobro. A u puno kompetitivnijem sportu gdje treba puno više love. Mislim da je problem što se košarku pustilo niz vodu. A nije da se ne bi moglo u Hrvatskoj financirati Cibonu, Zadar, Split. Nije da gospodarstvo nema snage za to. Samo nema interesa. I ovaj bilmez Tedeschi. Šta nije otišao u Zadar ili Split pa uložio ako već nije mogao u Cibonu. Da je uložio u Zadar, imao bi cijeli grad iza sebe, navijače, atmosferu. Novi, umjetni klub je glupo stvarat. Ljudi u Zagrebu navijaju za Cibonu i to ne možeš promijenit. Ako navijaju uopće. I onda se ljutit što dvorana u finalu navija za Cibonu, a ne za Cedevitu i držat se kao uvrijeđena frajla. U Hrvatskoj jednostavno nema interesa za financiranje sporta. Ni u državu, ni kod poduzetnika. Uz Dinamo, Miškovića i Osijek, jedino VK Jug se snašao. Ostalo je sve žali Bože...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.