Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOBIJA NOVAC, A NE TRENIRA'

Redknapp: Taarabt ima 20 kilograma viška, ja mogu trčati više od njega

Adel Taarabt
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
20.10.2014.
u 12:50

- Ne mogu braniti igrače koji ne žele trčati i trenirati, a imaju 20 kilograma viška. Što drugo da kažem? Dobivaš svojih 60, 70 tisuća funti tjedno, a ne treniraš? Pa čemu to vodi? - oštar je bio Redknapp.

Menadžer Queens Park Rangersa Harry Redknapp oštro je kritizirao Adela Taarabta (25). Marokanski veznjak u mladim je danima bio veliki talent, no Redknapp tvrdi da je danas debeo.

- Taarabt nije ozlijeđen već nespreman. Nažalost, ne može igrati nogomet. Nedavno je igrao u utakmici rezervi i ja mogu trčati više od njega - rekao je 67-godišnji Redknapp.

Redknapp kaže da Taarabt ima čak 20 kilograma viška.

- Ne mogu braniti igrače koji ne žele trčati i trenirati, a imaju 20 kilograma viška. Što drugo da kažem? Dobivaš svojih 60, 70 tisuća funti tjedno, a ne treniraš? Pa čemu to vodi? Biram igrače koji se bore i rade svaki dan. Izabrat ću ga kada se bude tako ponašao. Ako se to uopće dogodi - oštar je bio Redknapp.

>> Niko Kranjčar novom je lijepom gestom oduševio Englesku i svog trenera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije