Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDKNAPP KROATOFIL

Redknapp: Kranjčar je igrač velikih mogućnosti

Niko Kranjčar
Pixsell
25.09.2009.
u 11:48

- On je jednostavno sjajan nogometaš, odličan na lopti, ima sve da bi bio vrhunski igrač - pohvalio je u razgovoru za Hotspur Magazine Redknapp svoga veznjaka s kojim je radio i u Portsmouthu.

Menadžer Tottenhama još je jednom s oduševljenjem progovorio o svome posljednjem pojačanju, hrvatskom nogometnom reprezentativcu Niki Kranjčaru.

- Niko je igrač velikih mogućnosti, vrlo dobar nogometaš. Može igrati na nekoliko pozicija - na lijevoj strani, desnoj ili u sredini, ili čak odmah iza napadača. On je jednostavno sjajan nogometaš, odličan na lopti, ima sve da bi bio vrhunski igrač - pohvalio je u razgovoru za Hotspur Magazine Redknapp svoga veznjaka s kojim je radio i u Portsmouthu.

 

Ujedno se menadžer Spursa požalio i na slatke brige koje ga muče - s kojim napadačima krenuti u subotnji okršaj protiv Stokea. Redknapp je u sezonu krenuo s Jermainom Defoeom i Robbiejem Keaneom, ali u posljednje se vrijeme razigrao i Peter Crouch, koji je u nedavnoj utakmici Carling Cupa postigao tri pogotka protiv Prestona, a na klupi još čeka i Rus Roman Pavljučenko.

- Morat ću bacati pikado strelice da bih odlučio. Ozbiljno, teško mi je donijeti odluku. Počeo sam s Defoeom i Keaneom iako su mnogi mislili da njih dvojica ne mogu igrati zajedno. Ali, djelovali su odlično i s njima smo ostvarili četiri velike pobjede. Crouchy, koji je bio vrlo strpljiv, i Pav također mogu postizati golove. Iznimno sam sretan što imam takvu četvoricu napadača - priznao je Redknapp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije