Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILEME U TOTTENHAMU

Redknapp: Kranjčar i Modrić su fantastični tehničari

Luka Modrić
Reuters
01.01.2010.
u 10:46

Za engleske je novinare i dalje jedna od glavnih nogometnih tema vezna linija Tottenhama, točnije pitanje mogu li zajedno igrati hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Niko Kranjčar.

Upitnike je vjerojatno povećala posljednja utakmica Spursa protiv West Hama (2-0) u kojoj je Modrić prvi put nakon oporavka od ozljede bio u početnoj postavi, ali je istovremeno Kranjčar ostao na klupi iako je posljednjih tjedana bio standardni član udarne jedanaestorice.

Komentirajte! Što mislite, mogu li Niko Kranjčar i Luka Modrić igrati zajedno u postavi Tottenhama?

Štoviše, Kranjčar je u igru ušao tek pred kraj dvoboja, zamijenivši upravo strijelca jednog pogotka Modrića, tako da dvojica hrvatskih veznjaka nisu proveli ni sekundu zajedno na terenu. No, za menadžera sjevernolondonskog kluba Harryja Redknappa ne postoji nikakav problem, i uoči subotnje utakmice FA Cupa protiv drugoligaša Peterborougha je ponovio kako Modrić i Kranjčar mogu igrati zajedno.

- Kranjčar i Modrić mogu biti zajedno u postavi. Modrić može igrati na desnoj strani jednako lako kao i na lijevoj. Dva hrvatska dečka su fantastični tehničari i sjajni nogometaši - jasno je poručio Redknapp.

Komentara 4

OB
-obrisani-
07:12 02.01.2010.

Jedini razlog neigranja Nike protiv West Hama je u cinjenici da je na Stefanje (samo dva dana ranije) odigrao tesku utakmicu protiv Blackburna koju je Luka prosjedio.

TO
Tot
13:13 01.01.2010.

Dobar je kranjčar ali Modrić je kompletan igrač

DS
dubina-sirina
19:24 01.01.2010.

Ako ne budu igrali zajedno (mislim da mogu), jedan od njih ce naapustiti Toottenham, prelaskom u jedan od najboljih klubova na svijetu. Steta je da ovakvi nogometni majstori sjede na klupi> Sve najbolje u novoj godini, ovoj dvojici a i vama ostalima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije