Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda gležnja

Redknapp: Kranjčar će morati na gadnu operaciju

Niko Kranjčar
AFP
16.04.2010.
u 15:28

Da će do kraja sezone morati igrati bez Nike Kranjčara potvrdila je i službena internetska stranica londonskog nogometnog kluba, Tottenhama.

Ozljeda ligamenata gležnja desne noge, koju je Kranjčar zadobio u polufinalnom srazu FA Cupa protiv Portsmoutha (poraz 2:0 u produžetku), detaljno će biti liječnički pregledana u ponedjeljak nakon čega će se odrediti težina i način na koji je tretirati. Trener Harry Redknapp najavio je "gadan operativni zahvat".

Kranjčar je utakmicu protiv Portsmoutha započeo s klupe, a na travnjak ušao u 79. minuti. Njegovo ostajanje na terenu do kraja susreta dugog 120 minuta menadžer momčadi Harry Redknapp nazvao je herojskim činom nakon što je vidio kako izgleda gležanj hrvatskog nogometaša u svlačionici po završetku dvoboja.

- Sve smo izmjene već potrošili, a on je dobio težak udarac. Nismo znali s kakvim oštećenjima, budući da nije želio izaći iz igre, već igrati produžetak. Čim je došao u svlačionicu i skinuo kopačku moglo se vidjeti da mu je gležanj natekao kao balon.

- Kako je s njime odigrao utakmicu do kraja nikada neću saznati. Hrabrost koju je pokazao bila je nevjerojatna - kazao je Redknapp.

Daily Mirror navodi i izjavu trenera Redknappa koji za nesreću svog nogometaša krivi očajni teren na Wembleyju, čije se (ne)kvalitete dotaknuo odmah nakon utakmice:

- Sramota je da se igralo na takvom travnjaku. Zbog toga će Niko morati na gadnu operaciju - zaključio je trener.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije