Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real M. - Tottenham

Redknapp: Boljeg protivnika nismo mogli dobiti

Van der Vaart
Pixsell
18.03.2011.
u 15:58

Nakon dvoboja s Lyonom, trener madridskog Reala Jose Mourinho morat će i protiv Tottenhama rušiti tradiciju

Španjolski klub, naime, u posljednjih pet utakmice Lige prvaka s engleskim predstavnicima nije okusio slast pobjede, a u četiri te utakmice je izgubio.

- Sretan sam, ne zato što smo dobili laganog protivnika, već što se vraćam u Englesku, a tamo volim igrati! - istaknuo je Jose Mourinho.

Direktor kluba Emilio Butragueno dodao je:

- Bit će teško, Tottenham ima odlične igrače, no nadam se da će naša momčad biti dorasla izazovu.

Rafael van der Vaart imat će poseban motiv. Igrač koji je u Realu nije ostavio dublji trag, sad se nalazi s "krive" strane nišana.

- Fantastičnog smo protivnika dobili! Zbog takvih se dvoboja dolazi na stadione. Ovu su možda i najbolji dani u našim karijerama i moramo uživati u njima. Pišemo Tottenhamovu povijest - istaknuo je oduševljeni menadžer londonskog kluba Harry Redknapp.

Komentara 3

KR
krekavac
17:06 18.03.2011.

that_good nego što je Real Madrid naspram ovih modrićevih??? Real je svjetska klasa i klub ima tradiciju i najboljeg trenera na svijetu i ima se za pravo tako postaviti!!! Što bi trebali poštovati Tottenham??? klub tek ima nekoliko nastupa u Ligi prvaka:)

Avatar that_good
that_good
16:25 18.03.2011.

koji seljo ovaj Mourinho --- \" Sretan sam, ne zato što smo dobili laganog protivnika....\" , protivnika se bez obzira na njegove mogucnosti mora poštovati, ajmo Spursi, napravite čudo i zgazite ove zvjezdice !!!

BO
bode
18:07 18.03.2011.

Jose, umišljeni gade!!!! Zbog ovog o Otoku sve ti je ono od prije oprošteno!!! Smlavi gubu englesku!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije