Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 2,05 sekundi

Red Bull na VN Malezije oborio svjetski rekord u promjeni guma

Mehaničari (1)
Screenshot youtube
04.04.2013.
u 14:12

Dosadašnji rekord držali su mehaničari McLarena koji su gume na bolidu Jasona Buttona promijenili za 2,31 sekundu

VN Malezije ostala je zapamćena samo po svađi između momčadskih kolega Marka Webbera i Sebastiana Vettela pa je zamalo promaknuo podatak da je tamo srušen svjetski rekord. Naime, mehaničari Red Bulla tijekom Weberova drugog ulaska u boks uspjeli su mu promijeniti gume za nevjerojatnih 2,05 sekundi! Nikada ni jedan mehaničarski tim nije uspio to učiniti u tako kratkom vremenu.

Dosadašnji rekord držali su mehaničari McLarena koji su na prošlogodišnjoj Velikoj nagradi Njemačke gume na bolidu Jasona Buttona promijenili za 2,31 sekundu.

>>>'Vettel i Webber pomirili su se i rukovali'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije