Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leteći Nijemac

Red Bull liga za sebe, Vettelu pole position na VN Japana

'Red Bull Racing\'s German driver Sebastian Vettel celebrates in the parc ferme at the Valencia Street Circuit on June 23, 2012 in Valencia after the qualifying race of the European Formula One Grand
'JAVIER SORIANO'
06.10.2012.
u 09:00

Vozač Red Bulla bio je najbrži u kvalifikacijama, a iza njega smjestio se momčadski kolega Mark Webber, dok će s trećeg mjesta startati Kamui Kobayashi (Sauber).

Dok su u Europi pijevci naviještali novi dan, a poneki zalutali boem tražio svoju kuću, Sebastian Vettel nezaustavljivo je jurio stazom Suzuka u kvalifikacijama za Veliku nagradu Japana. Aktualni dvostruki svjetski prvak dominantno je osvojio pole position s vremenom 1:30.839, ispred momčadskoga kolege Marka Webbera (+0.251) te McLarenova Jensona Buttona (+0.451), ali je on zbog zamjene mijenjača bačen pet mjesta unatrag, na osmo, a treću startnu poziciju tako je zauzeo Kamui Kobayashi iz Saubera (+0.861). Vodeći u ukupnom poretku, Fernando Alonso iz Ferrarija, sutra će u osam sati ujutro po srednjeeuropskom vremenu krenuti sa šest pozicije, a njegov glavni konkurent Lewis Hamilton (McLaren) startat će s devetog mjesta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije