Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRST SUMNJE BIO NA WEBBERU

Red Bull demantirao favoriziranje Vettela

Sebastian Vettel
AFP
31.05.2010.
u 10:16

Helmut Marko, jedan od savjetnika Red Bulla, u svojem je prvom komentaru nakon utrke prst sumnje za nesreću na Velikog nagradi Turske uperio u Marka Webbera.

Webber i Vettel su bili na dobrom putu da utrku u Istanbulu završe kao prvi i drugi, ali Nijemac je odlučio prestići Austalca. došlo je do kontakta, koji je značio kraj za Vettela, a Webbera je gurnuo na treću poziciju.

- To je bila Vettelova linija. Gospodin Mateschitz (vlasnik Red Bulla) nije sretan - rekao je odmah nakon utrke Helmut Marko.

Ipak, dan kasnije promijenio je priču i tvrdi kako nije favorizirao Vettela.

- Vodimo našu ekipu tako da su oba vozača u istoj situaciji. Nije to bila situaciju gdje se natječemo međusobno. Bili smo pod veliki pritiskom McLarena, koji je bio mnogo brži na ravnom dijelu, dok smo mi imali prednost u zavojima - rekao je Marko, te na kraju ipak stao u obranu svojih vozača.

- Vettel je bio pod ogromnim pritiskom Hamiltona. Sve bi bilo potpuno drukčije da su McLareni bili deset sekundi iza nas, ali to nije bio slučaj. Kad je već došlo do situacije, nije više mogao ni kočiti jer je bio na prljavom dijelu staze, a svi znamo što bi se onda dogodilo. Sada moramo sa svima sjesti i razgovarati da se ovo više ne ponovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije