Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršni odbor HNS-a
Povratak na članak

Recesija sve jače grize, nogometu u Hrvatskoj prijeti amaterizam!

Iako se očekivalo da će na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza biti objavljena utakmica na koju se posumnjalo da je pod Uefinom istragom zbog namještanja, to se nije dogodilo.

Komentari 3

OB
-obrisani-
18:39 04.12.2009.

Baš je u tijeku izvlačenje ekipa po grupama za SP 2010 i iz Južne Afrike je došla sjajna vijest za ljubitelje nogometa u HR. Naime reprezentacija Hrvatske neče biti u grupi ni sa Argentinom, ni sa Italijom, ni sa Brazilom i čak ni sa Njemačkom. Reprezentacija Hrvatske če biti u grupi koja se zove grupa \"spokojni ljetni odmor\" zajedno sa Rusijom, Škotskom, Švedskom i Norveškom. Iz Ljubljane i Beograda bivša brača šaljemo u Zagreb čestitke za tu sjajnu izvan World Cup grupu nade, spokojnosti i ljetnoga sunčanja.

VL
OB
-obrisani-
20:14 04.12.2009.

Navodno je Fabio Capello odmah nakon SP ždrijeba izjavio: Težka grupa. Nečemo moči natrpati po 4 ili 5 komada kako smo se navikli protiv Hrvatske..

VL
MA
matina
07:50 05.12.2009.

slovenci dobit ce 10 komada od engleza

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.