Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Rebrov novi ukrajinski izbornik

Celtic v Ferencvaros - UEFA Champions League - Second Qualifying Round - Celtic Park
Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATIO
07.06.2023.
u 15:22

Ovaj 49-godišnjak preuzima dužnost od privremenog trenera Ruslana Rotana i potpisao je ugovor do 30. srpnja 2026. godine.

Ukrajinski nogometni savez (UAF) je u srijedu objavio da je bivši napadač Serhiy Rebrov novi izbornik i da će tu dužnost obnašati  do kraja Svjetskog prvenstva 2026.

Ovaj 49-godišnjak preuzima dužnost od privremenog trenera Ruslana Rotana i potpisao je ugovor do 30. srpnja 2026. godine.

Rotan je imenovan u veljači nakon što je prethodnom izborniku Oleksandru Petrakovu istekao ugovor i vodio je Ukrajinu u prvoj utakmici kvalifikacija zua Euro 2024. u kojoj je sa 0-2 poražena od Engleske.

Rebrov, koji je igrao za kijevski Dynamo i Tottenham, upisao je 75 nastupa za Ukrajinu između 1992. i 2006., a umirovio se kao igrač 2009. godine. Igrao je i za West Ham United i Rubin Kazan.

On će voditi reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke 12. lipnja prije kvalifikacijskih utakmica za Euro protiv Sjeverne Makedonije i Malte kasnije ovog mjeseca.

Kao trener u Dynamu, Rebrov je osvojio dva naslova ukrajinskog prvaka između 2014. i 2017. prije nego što je boravio u Saudijskoj Arabiji i Mađarskoj.

Rebrov je prošli tjedan objavio svoj odlazak iz Al Aina gdje je bio dvije godine i s kojim je u prvoj sezoni osvojio naslov prvaka i kup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije