Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMET

Rebić se vratio na Instagram, ali obrisao reprezentaciju s profila!

Foto: Pixsell/Vecernji.hr
1/2
24.07.2021.
u 11:32

Znači li to da ipak ništa od pomirbe između njega i izbornika Zlatka Dalića?

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić podigao je puno prašine objavama na Instagramu nakon Eura kada je prvo prozvao izbornika Zlatka Dalića, a onda izbrisao profil.

Međutim sada je došlo do preokreta. Naime, Rebić je odnedavno opet dostupan na Instagramu, ponovno je aktivirao profil, no brojni pratitelji primijetili su jednu veliku promjenu. Napadač Vatrenih iz svog je opisa obrisao informaciju da je dio Hrvatske nogometne reprezentacije. 

Znači li to da ipak ništa od pomirbe između njega i izbornika Zlatka Dalića?

Foto: Printscreen Instagram

Prije dva tjedna, navodno, je održan sastanak hrvatskih 'stožernih' reprezentativaca i izbornika na kojem je Ante Rebić bio jedna od tema razgovora, pišu 24sata

- Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite - javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Inače, 27-godišnji Rebić proglašen je jednim od glavnih krivaca za ispadanje Hrvatske sa Europskog prvenstva u nogometu u lipnju ove godine. Tada je, ovaj udarni napadač Vatrenih, prilikom opasnog napada Španjolaca otišao izvan terena ne bi li promijenio kopačke. Velik dio navijača, ali i stručne sportske javnosti to mu je zamjerio, što je naljutilo Vatrenog pa je na Instagramu napao izbornika te bocnuo stručne komentatore HRT-a.

-  Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. - pisalo je u objavi koju je odmah potom izbrisao kao i cijeli Instagram.

Sada kada se vratio na ovu ultra popularnu mrežu ostaje pitanje možemo li očekivati nastavak ove drame?
 

Ključne riječi

Komentara 14

GU
General_U
12:12 24.07.2021.

Rebić loš na prvenstvu najveći krivac za lošu igru momčadi Dalić miksao je kako je htio Rebića je Dalić forsirao. Jedan igrač ma kako se on zvao ne može biti hlavni krivac za rezultat na euru. Po meni je to Dalić. Kad je gorilo pod nogama onda se sitio nekih igrača i stavio ih u igru na njihove prirodne pozicije i tek onda smo sličili na ekipu koja nešto zna i može.

PC
Pacta_Conventa
14:13 24.07.2021.

Rebic je odlican igrac samo u jednoj kombinaciji , za istrcat kontru i probit stranu , centarsut nema , gol za rrprezentacijune tna zabiti , posteno je priliku dqti drugima , nema ljutnje , Hrvatska iznad svih !!

VI
VinkoS
08:34 25.07.2021.

Sad treba nac mista za Livaju jer je trenutno broj 1 u HNL-u !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije