Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romano najavio

Rebić ove nedjelje stiže u novi klub: Milano je žrtvovao milijune da ga se riješi

Serie A - Fiorentina v AC Milan
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/3
28.07.2023.
u 22:54

Stefano Pioli se bojao, pišu Talijani, da bi ostanak u ulozi rezervnog igrača mogao izazvati nezadovoljstvo kod Rebića, što bi poremetilo odnose u svlačionici. Ukupno je milanski klub Rebić koštao oko 2.6 milijuna eura tijekom tri godine, što bi značilo da će s fiksnom odštetom od 500 tisuća eura koliko su dogovorili s Bešiktašem, Talijani izgubiti puna dva milijuna eura

Ante Rebić bi već ove nedjelje trebao otputovati u Istanbul i biti predstavljen kao novi član Bešiktaša, piše talijanski transfer insajder Fabrizio Romano i dodaje kako su Milan i turski velikan u petak dogovorili preostale detalje transfera.

U transferu vrijednom dva milijuna eura (s bonusima), Rebić će biti još jedan Hrvat u turskoj. Prema pisanju TRT Spora, Bešiktaš će isplatiti Milanu 500 tisuća eura fiksne odštete uz milijun eura potencijalnih bonusa. Ugovor bi trebao trajati do 2025. godine.

GALERIJA Uzbudljiva utakmica u Varaždinu: Slaven u posljednjih deset minuta izborio izjednačenje

Serie A - Fiorentina v AC Milan
1/8

Talijanski Calciomercato objašnjava niski iznos odštete. Stefano Pioli se bojao, pišu Talijani, da bi ostanak u ulozi rezervnog igrača mogao izazvati nezadovoljstvo kod Rebića, što bi poremetilo odnose u svlačionici. Ukupno je milanski klub Rebić koštao oko 2.6 milijuna eura tijekom tri godine, što bi značilo da će izgubiti puna dva milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, budžet će im bili olakšan za 3.5 milijuna eura plaće koje bi mu Milano morao isplatiti još dvije godine. Ukupna cijena koju bi talijanski velikan platio za Rebića tako bi se popela na devet milijuna eura s porezom, što su svakako željeli izbjeći.

VIDEO Svjedočanstvo vjere Zlatka Dalića: 'Kad je teško i ne ide dalje, Bog je uvijek tu'

Komentara 2

KI
kingtom
00:39 29.07.2023.

Turska uvijek daje 2. sansu onima koji se nisu dokazali i nametnuli. Samo tamo se lome noge, treba biti žilav...

DM
D'Mich
03:07 29.07.2023.

Zamisli daju hrpa novaca samo da ga se riješe. Dalić ima oko za to, on se odmah riješi igrača mjesecima prije krize. Sjetimo se Kalinića, pa i Rebića a i Livaja bi sad mogao pasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije