Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi se nastavljaju

Nevjerojatan promašaj: Chelsea za igrača odbio ponudu od 80 milijuna eura pa ga prodao za pet

Premier League - Brighton & Hove Albion v Chelsea
Foto: TONY OBRIEN/REUTERS
1/3
28.07.2023.
u 19:45

Za Calluma Hudoson-Odoija je prije tri sezone veliki interes pokazivao Bayern koju je nudio 80 milijuna eura, međutim Chelsea je odbio ponudu njemačkog velikana označivši igrača važnim za budućnost kluba

Krilni igrač Chelsea Callum Hudson-Odoi (22) na izlaznim je vratima "Bluesa", a karijeru bi trebao nastaviti u Fulhamu, prenose "otočki" mediji. Mediji nagađaju kako bi Hudson-Odoi sa Stamford Bridgea mogao preseliti na Craven Cottage za nešto više od pet milijuna eura.

Mladom krilnom igraču idućeg ljeta završava ugovor i za "Bluese" postoji opasnost da napusti klub bez odštete. Novi menadžer Chelsea Mauricio Pochettino ne računa na njegove usluge, a klub se želi i osloboditi njegove tjedne plaće koja iznosi oko 150.000 eura.

GALERIJA Osijek u prvoj europskoj utakmici na novom stadionu pobijedio ZTE

Premier League - Brighton & Hove Albion v Chelsea
1/7

Zanimljivo, za Hudoson-Odoija je prije tri sezone veliki interes pokazivao Bayern koju je nudio 80 milijuna eura, međutim Chelsea je odbio ponudu njemačkog velikana označivši igrača važnim za budućnost kluba.

VEZANI ČLANCI:

Hudson-Odoi je u ožujku 2019. debitirao za englesku reprezentaciju u ogledu protiv Češke postavši najmlađi igrač koji je ikada debitirao u natjecateljskoj utakmici u dresu "Gordog Albiona" sa 18 godina i 135 dana, oborivši rekord Duncana Edwardsa iz 1955. za 40 dana.

Međutim, u godinama koje su uslijedile ostao je bez mjesta u redovima Chelsea, ali i engleske vrste, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu upisavši 14 nastupa. Za reprezentaciju je do sada sakupio tri nastupa.

VIDEO Uefa oduzela gol Petkoviću koji je sinoć zabio Astani, evo o čemu se točno radi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije