Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brige za Dalića

Rebić na liječničkom pregledu u Beogradu, Petković čeka poziv

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
05.03.2019.
u 20:39

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za EP otvara 21. ožujka u Maksimiru protiv Azerbajdžana, a tri dana kasnije u Budimpešti igra s Mađarskom

Hrvatski napadač Ante Rebić zbog ozljede neće biti u sastavu frankfurtskog Eintrachta u četvrtak (18.55 sati) protiv Intera u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

U priopćenju njemačkog kluba hrvatski reprezentativac otišao je u Beograd na specijalistički pregled. Nakon liječničkog pregleda znat će se težina Antine ozljede koljena koji na poluvremenu bundesligaške utakmice Eintracht - Hoffenheim morao izaći iz igre.

>> Pogledajte video: izbornik Dalić objavio popis igrača

To su loše vijesti za izbornika Zlatka Dalića koji će, ne bude li Ante spreman za nadolazeće reprezentativne obveze, morati posegnuti za drugim napadačem.

Svoju priliku tako bi mogao dobiti Dinamov napadač Bruno Petković koji igra sjajno ove sezone. Sada, kada ga je Dalić stavio na širi popis reprezentativaca mogao bi iznenada dobiti i pravi poziv u vatrene.

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za EP otvara 21. ožujka u Maksimiru protiv Azerbajdžana, a tri dana kasnije u Budimpešti igra s Mađarskom.

Komentara 4

DA
DarthVader
17:24 06.03.2019.

Pa mi imamo vrhunskih ljecnika, i njemci isto tako. Ne kuzim zakaj je isel u Srbiju.

MH
mladen.hanz
21:02 05.03.2019.

Ante iša na specijalistički pregled u Beograd.tamo su najbolji doktori za sportaše,specijalisti.

DI
Direkt
22:17 05.03.2019.

Gdje su naši lječnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije