Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska U-20

Rebić: Bit ćemo sve jači kako turnir bude odmicao

Ante Rebić (1)
Screenshot YouTube
24.06.2013.
u 09:09

- Klasičan gol za mene, lažnjak pa šut. Uvijek je najvažnije da lopta završi u mreži

Hrvatska U-20 reprezentacija na startu Svjetskog prvenstva u Turskoj pobijedila je Urugvaj 1:0, a junak utakmice i strijelac odlučujućeg pogotka bio je Ante Rebić.

- Klasičan gol za mene, lažnjak pa šut. Uvijek je najvažnije da lopta završi u mreži. Otvorili smo prvenstvo pobjedom i sad možemo biti malo mirniji pred nastavak natjecanja. 

U prvom poluvremenu naši su bili puno bolja momčad, ali u nastavku su pali.

- Cijela momčad je pala u završnici susreta. Igralo se po izrazito sparnom vremenu. Svi smo iscrpljeni od sezone i kraće smo na okupu od ostalih ekipa, ali siguran sam da ćemo se dizati kako turnir bude odmicao, bit ćemo sve jači.

Marko Livaja \'nabrijano\' je ušao u igru i već u desetoj sekundi dobio žuti karton. Sredinom prvog dijela iz jedanaesterca je pogodio vratnicu, ali, sve u svemu, odigrao je dobru utakmicu.

- Glupo sam zaradio karton, a žao mi je iz zbog promašenoga penala. Igrali smo dobro, a pred kraj je bilo dosta gusto jer smo se povukli u obranu - kazao je Livaja.

Sljedeća utakmica Hrvatske je već u srijedu kada igramo protiv Uzbekistana.

>>Pogledajte Rebićev gol za pobjedu Hrvatske protiv Urugvaja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije