Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI PREKRŠAJI

Realovci u problemima: Marcelo kažnjen, Benzemi prijeti zatvor

\'Real Madrid\'s Brazilian defender Marcelo (R) vies with Olympique Lyonnais\' Croatian defender Dejan Lovren (R) during their Champions League match at the Santiago Bernabeu Stadiun in Madrid on Marc
\'PEDRO ARMESTRE\'
07.03.2013.
u 23:47

Madridski sud kaznio je Marcela, beka Real Madrida sa šest tisuća eura jer je uhvaćen da vozi vez vozačke dozvole.

Madridski sud kaznio je Marcela, beka Real Madrida sa šest tisuća eura jer je uhvaćen da vozi vez vozačke dozvole. Naime, Marcelu je već oduzeta vozačka dozvola zbog ranijih prometnih prekršaja. Policija je 12. veljače zaustavila Marcela kraj Realovog kampa, a budući da nije smio voziti završio je sudu.

Nije to jedini igrač Reala koji ima problem s policijim. Karim Benzema je uhvaćen kako juri preko 200 na sat zbog čega mu prijeti i zatvorska kazna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije