Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevski klub

Neočekivani problemi! Zidane bez zvijezde do kraja sezone, upitan i za EP

Luka Modrić i Eden Hazard
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
05.03.2020.
u 19:47

Trener Zinedine Zidane tako ne može računati na Belgijca do kraja sezone, a upitan mu je i nastup na Europskom prvenstvu

Belgijski reprezentativac Eden Hazard (29) otkad je stigao u Real nema sreće. Prije desetak dana vratio se na teren, nakon tri mjeseca pauze i ozljede gležnja, u dvoboju protiv Levantea, a onda se u 67. minuti ponovno ozlijedio.

Opet je dobio udarac u gležanj. Real je objavio da je Belgijac zadobio malu pukotinu na fibuli desne noge, te da neće igrati sljedeće dvije utakmice.

No sve je ispalo mnogo ozbiljnije. Eden Hazard operiran je u Dallasu, te kako sada stvari stoje morat će pauzirati dva do tri mjeseca.

Trener Zinedine Zidane tako ne može računati na Belgijca do kraja sezone, a upitan mu je i nastup na Europskom prvenstvu.

Hazard je prošlog ljeta iz Chelseaja stigao u madridski Real za 100 milijuna eura. Za 'kraljevski klub' odigrao je samo 15 utakmica, a zabio je jedan gol, te je imao pet asistencija. 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
20:25 05.03.2020.

Bas nema peha...godinama je htio iz chelsea preci u real jel zna da sa chelsea ne bude nista u lp napravio,a sad konacno dodje i sjedi na klupi ili tribinama.I ono sto je odigrao je daleko od Ronalda jel je on trebao biti kao njegova zamjena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije