Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Real slavio, Hazard napokon zabio, a Luka igrao cijeli susret

La Liga Santander - Real Madrid v SD Huesca
JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
31.10.2020.
u 16:17

Real je poveo u 40. minuti prekrasnim pogotkom Edena Hazarda sa 25 metara. Belgijski napadač, koji se oporavio od ozljede, napokon je zaigrao od prve minute

I dok u Ligi prvaka "šepaju", nogometašima Real Madrida ipak ide bolje u domaćem prvenstvu. U subotu su u 8. kolu na domaćem terenu svladali Huescu s 4-1, te su izbili na prvo mjesto tablice.   

Real je poveo u 40. minuti prekrasnim pogotkom Edena Hazarda sa 25 metara. Belgijski napadač, koji se oporavio od ozljede, napokon je zaigrao od prve minute, a to mu je tek drugi pogodak za "kraljevski" klub u koji je stigao prošlog ljeta.

Na 2-0 povisio je Karim Benzema u 45. minuti, nakon ubačaja Lucasa Vázqueza na drugu stativu. Treći pogodak za Real zabio je Federico Valverde u 54. minuti na dodavanje Benzeme, a svoj drugi gol Benzema je postigao je u 90. minuti.  Utješni pogodak za Huescu zabio David Ferreiro (74).

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je za Real cijeli susret pruživši dobru partiju. 

U subotu se još sastaju Athletic Bilbao - Sevilla, Osasuna - Atletico Madrid, te Alaves - Barcelona, a dan ranije povratnik među španjolske prvoligaše Cadiz stigao je do svoje četvrte pobjede, svladavši u gostima Eibar sa 2-0.

Nogometaši Seville, koji su u novu sezonu Primere krenuli sa dvije pobjede, četvrtu utakmicu zaredom nisu uspjeli trijumfirati u španjolskom prvenstvu, te se nalaze na 14. mjestu tablice. U 8. kolu izgubili su od Athletica iz Bilbaoa sa 1-2.  

A krenulo je dobro za Sevillu, Marokanac Youssef En-Nesyri u 9. minuti zatresao je mrežu nakon dodavanja Lucasa Ocamposa. Hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je bio u početnoj postavi gostiju, izašao je iz igre u 68. minuti i nakon toga stvari su krenule loše po Sevillu. U 76. minuti Muniain nakon kornera pogađa za 1-1, a Oihan Sancet u 86. donosi pobjedu Athleticu.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije