Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad prežaljen

Real se prisjetio Dražena: Legendarnim nastupima ispisao je povijest

Dražen Petrović
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
07.06.2019.
u 15:00

Petrović je za Real Madrid odigrao jednu sezonu od 1988. do 1989. godine.

Španjolski košarkaški prvak Real Madrid prisjetiose svog bivšeg igrača Dražena Petrovića istaknuvši njegove najveće uspjehe u dresu kraljevskog kluba. Petrović je za Real Madrid odigrao jednu sezonu od 1988. do 1989. godine.

- Te je sezone ispisao povijest sa svojim legendarnim nastupima. Pomogao je pri osvajanju europskog Kupa pobjednika kupova te španjolskog Kupa kralja - naveo je Real Madrid na svojoj internetskoj stranici pod naslovom "26 godina bez Petrovića“.

- Njegova najupečatljivija utakmica bila je u Kupu kupova protiv Snaidero Caserte kada je zabio 62 koša - dodao je Real Madrid.

Petrović je s napunjenih 28 godina poginuo 7.lipnja 1993. u prometnoj nesreći u Njemačkoj.

Real Madrid je na svojoj internetskoj stranici objavio video u trajanju od 1:30 minuta s isječcima njegovih utakmica u bijelom dresu s brojem 5. Španjolski mediji u petak su također posvetili prostor hrvatskom košarkašu.

- Dražen Petrović, košarkaški Mozart, koji nas je prerano napustio prije 26 godina - naslov je sportskih novina Marca. Taj dnevnik je također podsjetio na finale Kupova kupova protiv talijanskog Snaidera.

- Tada se pretvorio u mit - navodi Marca.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mama
15:49 07.06.2019.

uh,još uvijek nedostaje,kao da je bio član familije a i nisam pretjerani ljubitelj košarke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije