Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI JUVENTUSA

Real s Modrićem upisao pobjedu, video-tehnologija poništila Mandžukićev gol

Foto: Reuters
1/7
01.10.2017.
u 22:48

Luka Modrić bio je u početnom sastavu Reala i igrao do 82. minute

Real Madrid u sedmom je kolu španjolskog prvenstva kod kuće svladao Espanyol s 2:0 i tako se vratio na sedam bodova zaostatka za Barcelonom.

Junak Madriđana bio je Isco koji je zabio oba gola. U strijelce se prvo upisao u 30. minuti nakon dodavanja Ronalda, a konačni rezultat postavio je u 71.

Luka Modrić bio je u početnom sastavu Reala i igrao do 82. minute, dok je Mateo Kovačić ozlijeđen.

Juventus remizirao, Mandži poništen gol

Juventus je u sedmom kolu talijanskog prvenstva odigrao 2:2 na gostovanju kod Atalante.

Stara dama povela je u 21. minuti kada je zabio Bernardeschi nakon slabe reakcije vratara Berishe. Tri minute kasnije u strijelce se upisao i Higuain. No, u 32. minuti Caldara je smanjio vodstvo gostiju.

Mario Mandžukić, koji je igrao do 78. minute, zabio je glavom u 57. No, gol je poništen jer je video-sudac nakon pregleda snimke vidio prekršaj Lichtsteinera.

Nakon toga je u 67. minuti Cristante izjednačio na 2:2, ali Juventus je imao sjajnu priliku doći do pobjede. Stara dama u 84. minuti imala je jedanaesterac, no udarac Dybale obranio je Berisha i tako se iskupio za pogrešku kod prvog gola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije