Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji 'hat-trick' Solera
Povratak na članak

Real s Modrićem u početnom sastavu doživio potop na Mestalli

Real je ostao četvrti s četiri boda manje od Sociedada

Komentari 3

KI
kizz111
07:46 09.11.2020.

Varane najbolji za greške i autogolove

VL
SI
sisavac
07:34 09.11.2020.

90 minuta odigrao modrić, po sofascoeru bio najbolji u realu, ali... zar nije niti jednom nikom dodao, nikog uposlio, nikom prodao neku foru... ovo je realnost reala. do kraja sezone bit će toga još, još će real dobiti par puta porciju. i ne, ne može sad samo dio momčad biti kriv za rezultat, igru, nikad se nije optuživalo samo obranu, gdje je tu sredina, napad, golman..? ako nemaš napad, onda te svaka ekipa stisne i obrana 90 min igra pod pritiskom. ako nemaš sredinu, napad ne dolazi do lopte, već se vraća po nju, mora izboriti, i ciao. za onu plaću kakvu primaju, oni bi trebali 90 minuta letjeti terenom. a ne vući se ko stare rage. što u konačnici i jesu. da nema sudaca, bili bi oni zlatna sredina tablice.

VL
DM
drazen.muhvic
09:19 09.11.2020.

Pa jel nisu rekli da je Real jač ii bolji kada Luka igra u početnih 11? A oni sad spuše četiri komada s njim svih 90 na terenu? Kako to? Kako to?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.