Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kova na klupi

Real s Modrićem pobijedio Manchester 2:1 i osvojio Superkup

Real Madrid - Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
08.08.2017.
u 22:57

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i osvojio novi trofej s Realom, dok je Mateo Kovačić susret odgledao s klupe.

Bio je siguran Zidane još i prije prvog zvižduka suca Rocchija da su njegovi kraljevi bolji. I imao je pravo jer osvojili su europski Superkup. S 2:1 bili su bolji od Manchester Uniteda. 

Dobro ih je Zizou posložio, pripremio na Skoplje i skupe igrače Josea Mourinha. Možda je The Special One mislio da će njegovi crveni vragovi bolje proći u makedonskom paklu, ali nije bilo tako. Uvjeti sigurno nisu bili kraljevski. Igralo se na temperaturi preko 30 stupnjeva Celzijusovih pa sve do obećanog UEFA-inog osvježenja britanska momčad nije pokazivala znakove života na terenu. 

Bockali su jedni druge prvih desetak minuta, a onda ih je Casemiro pogotkom u vratnicu upozorio na ono što je slijedilo u 24. minuti – pogodak i vodstvo nakon centaršuta Carvajala. Vidjelo se na snimci da je Realov Brazilac malo požurio i ušao u zaleđe, ali to je sada aktualno. Možda bi bilo najbolje ukinuti to pravilo. Ionako ga se nitko ne drži, a suci ga u zadnje vrijeme ne vide. Jedno je sigurno - nogomet vapi za uvođenjem video-tehnologije.


Bilo kako bilo Real je bio bolji i dobro iskoristio priliku da postane prva momčad nakon Milana i 1990. godine koja je obranila naslovu u Superkupu. Prošle godine osvojili su ga preko Seville, a ove im godine ni Manchester United i njihov bivši trener Mourinho nisu uspjeli uzeti pehar. Vodstvo su samo potvrdili u 52. minuti kada je Isco nakon duplog pasa De Gei ‘utrpao’ još jedan pogodak, ovaj puta potpuno regularan. Ljutio se Manchesterov golman što ima toliko posla pa je u 63. minuti Lukaku smanjio na konačnih 2:1. Ronaldo je samo pogledavao Zidanea, hoće li ga ubaciti u igru. I na kraju jest. Dobio je svojih deset minuta slave. 

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i osvojio novi trofej s Realom, dok je Mateo Kovačić susret odgledao s klupe.

Komentara 16

PI
pinkec
00:30 09.08.2017.

fidel_castro jado, šta bi vi dali da imate jednog Luku? Pokri se klempavim ušima i šuti, jer ovko sve vide kako si glup ali i zavidan!

AR
Artukovic
00:56 09.08.2017.

Kad zena pocne pisati o nogometu....vrijeme je za promjenu novina.

BO
bozzika
23:10 08.08.2017.

e ovako da iskomentiram ove srpske komentatore na areni,znači hvalite matića,je tek je stigao ali je po vama odigrao odlično a po meni jadno jadno,napravio je penal na Modriću i na još jednom igraču ali u tolikoj mjeri da je sudac mogao odlučivati hoće li ili neće svirati a pošto je Real vidio nije svirao a da je morao bi mu i žuti dati a onda bi Manchester ostao bez igrača tako da sudija nije htjeo kvariti finale ali u svakom slučaju NIKAD NEĆETE IMATI IGRAČA CENZRA NI BLIZU KVALITETI HR IGRAČA,KAO NI NAPADA,u obrani ste malo u prednosti ali u jako jako jako jako jako maloj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije