Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modriću sat vremena

Real rutinski svladao Eibar, Ronaldo zabio iz 'slobodnjaka' nakon gotovo godinu dana

Real Madrid - Eibar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.04.2015.
u 18:46

Modrić je igrao do 61. minute kada ga je Ancelotti odlučio odmoriti za Atletico. Luka je bio vrlo dobar u prvom dijelu, razigravao je suigrače i imao nekoliko odličnih poteza.

Real Madrid rutinski je pobijedio Eibar u 31. kolu španjolske lige. Na Santiago Bernabeuu momčad Carla Ancelottija pobijedila je sa 3:0 i tako dobila dodatno samopouzdanje uoči četvrtfinala Lige prvaka u kojem u utorak igra protiv Atletica.

Bio je to susret u kojem je madridska momčad dominirala, mogla je slaviti i uvjerljivije, ali i igrači su pred kraj mislima već bili na puno važnijem dvoboju koji ih očekuje. A sve je počelo u 21. minuti kada je Cristiano Ronaldo iz slobodnog udarca zabio za vodstvo. Pomogao mu je pritom i gostujući vratar Irureta koji nije baš najs(p)retnije reagirao. Bio je to prvi pogodak Ronalda iz slobodnog udarca nakon gotovo godinu dana, posljednji put zabio je krajem travnja prošle godine protiv Bayerna. Sveukupno je na taj način postigao 43 pogotka u karijeri. Uz sve nabrojano, zanimljiv je i podatak da je ove sezone u Primeri sudjelovao u 50 golova Reala; 38 je zabio, a 12 puta je asistirao.

Točno deset minuta poslije na 2:0 povisio je Javier Hernandez koji je odlično glavom reagirao nakon ubačaja Arbeloe, a bio mu je to četvrti prvenstveni pogodak za Real u sezoni. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a u 49. minuti svoj je udarac iskušao i Luka Modrić, ali nije to bio težak zadatak za vratara. Hrvatski reprezentativac igrao je do 61. minute kada ga je Ancelotti odlučio odmoriti za Atletico. Luka je bio vrlo dobar u prvom dijelu, razigravao je suigrače i imao nekoliko odličnih poteza.

A u 83. minuti konačni rezultat postavio je Jese koji je presjekao loše dodavanje braniča Eibara, povukao do kaznenog prostora i zabio u suprotni kut. Real je ovom pobjedom došao na bod zaostatka za Barcelonom koja svoju utakmicu protiv Seville igra od 20 sati.

>>Leicester ponovno stigao do bodova, Andrej Kramarić nije ulazio u igru

Komentara 1

MA
matejcro
20:23 11.04.2015.

*Četvrtfinala Lige prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije