Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Leicester ponovno stigao do bodova, Andrej Kramarić nije ulazio u igru

United - Leicester
Reuters (Ilustracija)
11.04.2015.
u 18:12

Andrej Kramarić nije dobio niti minute, s klupe je gledao trijumf svojih suigrača. To mu je tek drugi put po dolasku da uopće nije igrao u ukupno deset susreta.

Nešto prije 18 sati je završeno pet utakmica 32. kola Premiershipa, a Leicester je došao do zlata vrijedne pobjede i to u 92. minuti! Slavio je na gostovanju kod West Bromwich Albiona 3:2 i sada je od zone spasa udaljen samo tri boda!

Andrej Kramarić nije dobio niti minute, s klupe je gledao trijumf svojih suigrača. To mu je tek drugi put po dolasku da uopće nije igrao u ukupno deset susreta.

Poveo je domaćin preko Fletchera u 8. minuti, a izjednačio je Nugent 12 kasnije. Gardner je ponovno doveo domaćina u vodstvo, a Huth je novo izjednačenje donio deset minuta prije kraja. Junak je bio Vardy!

REZULTATI:

Swansea City - Everton 1:1
Southampton - Hull City 2:0
Sunderland - Crystal Palace 1:4
Tottenham - Aston Villa 0:1
WBA - Leicester City 2:3
West Ham - Stoke City 1:1

>> Statistiku, ocjene i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Kramarić nije dobio ni sekunde prilike, Leicester se polako pozdravlja s prvom ligom

Komentara 4

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
19:26 11.04.2015.

Niš čudno maćak u vreći, skužili ali zato kod nas je nezamislivo da je na klupi polako ali sigurno dolazi do saznanja da mu se zvijezda polako gasi.Kak je zabljesnuo tako i nestaje, nedorečen i daleko od pravog "CENTAFORA" kome pravo, ali realnost je surova i istinita..

LI
Lik123
09:58 12.04.2015.

Zakaj sad ovog trenera pred kamerama ne poziva na red jer ne igra? Ili se to smije samo u Dinamu, pa ti sve plješću?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije