Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

VIDEO Real napravio potez za pamćenje nakon izbacivanja Liverpoola. Ancelotti je sve objasnio

Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League - Round of Sixteen - Second Leg - Santiago Bernabeu Stadium
Foto: Isabel Infantes/PRESS ASSOCIATIO
1/3
16.03.2023.
u 10:38

Na stadionu Santiago Bernabeu zasvirala je himna Liverpoola "You'll never walk alone", oduševilo je to i Jurgena Kloppa

Real Madrid sinoć je izborio četvrtfinale Lige prvaka nakon što je pobijedio Liverpool s 1:0. Tako je ukupnim rezultatom 6:2 ostvario plasman među osam najboljih momčadi Europe.  Znali su svi da će Redsi teško dostići zaostatak iz prvog susreta pa ovakav rasplet nije nikoga začudio, no ono što jest začudilo bila je situacija nakon utakmice kada je na stadionu Santiago Bernabeu zasvirala himna Liverpoola "You'll never walk alone".

Mnogi su se tada zapitali zašto je domaćin pustio himnu kluba protiv kojeg je igrao, a onda je iz Madrida stiglo objašnjenje.

- Oni su napravili veliku gestu prema Amanciju i pokazali su da su veliki klub. Željeli smo se odužiti i oni su znali cijeniti ovaj potez. Klubovi ovog ranga ovakvim detaljima pokazuju svoju veličinu - rekao je Emilio Butragueño, a isto objašnjenje dao je i trener Carlo Ancelotti.  

Real se tako odužio Liverpoolu koji je odao počast legendi kraljevskog kluba Amanciju koji je preminuo pred prvi susret ova dva kluba. Ovaj potez Reala izazvao je mnogo pozitivnih komentara širom svijeta, a gesta je oduševila i trenera Redsa Jurgena Kloppa.

- YNWA na Bernabeu? To je vrlo lijepa gesta. Real Madrid je veliki klub, sretni smo što smo igrali protiv njih. 

Kraljevski klub u petak će saznati protivnika u četvrtfinalu, a među njima su: Milan, Inter, Napoli, Benfica, Bayern, Manchester City i Chelsea.

Prve utakmice igrat će se 11. i 12. travnja. Video možete pogledati OVDJE

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije