Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI MAESTRO

Marca: Luka Modrić je predivni umjetnik koji je podigao Santiago Bernabeu na noge

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
Isabel Infantes/REUTERS
16.03.2023.
u 08:33

Španjolske novine opet pišu u pozitivnim tonovima o ponajboljem veznjaku na svijetu

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su na Santiago Bernabeu pred 63.000 gledatelja pobijedili Liverpool sa 1-0 potvrdivši uvjerljivih 5-2 s Anfielda.U susretu s mnogo prilika na obje strane pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 78. minuti na asistenciju Viniciusa Juniora.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić pružio je još jednu dojmljivu partiju, a u 82. minuti je zamijenjen uz ovacije Bernabeua. Španjolski mediji puni su pohvala za prezentaciju uskoro 38-godišnjeg hrvatskog čarobnjaka koji je zaradio veliki pljesak kada je 'sombrerom' prevario Alexandera Arnolda uz aut liniju. 

- Predivno. Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Modrić napravio Arnoldu. Kakav sombrero! Tehnički resursi Hrvata su neograničeni, a njegov potez iz 62. minute podigao je Bernabeu na noge. Negov centaršut je pronašao Fedea, čiji je pokušaj glavom okrznuo gredu. Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu - piše Marca da ističe kako je Modrić pravi umjetnik nogometne igre te mu je dala visoku ocjenu 9.

Sjajan potez koji je oduševio tribine mitskog stadiona u Madridu pogledajte OVDJE

Komentara 2

MM
MMarko657
09:32 16.03.2023.

Super mi je ta Marca... i onda Real izgubi jednu tekmu i piat će da je prestar i da Anceloti mora naći mlađeg nosioca igre.

LA
lakočemo
10:39 16.03.2023.

Do prije dva tjedna ste ga u penziju stavljali a danas je opet mašina !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije