Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Preokret Reala protiv Juvea, Milan srušio Barcu, Liverpool razbio Napoli

Real Madrid Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
05.08.2018.
u 08:50

Arsenal je s 2:0 svladao Lazio golovima Nelsona u 18. i Aubameyanga u 64. minuti.

Europski velikani nastavljaju s pripremama za novu sezonu. U Marylandu su se sastali Real i Juventus, a kraljevi su preokretom slavili 3:1.

Stara dama, koja je u SAD stigla bez Cristiana Ronalda, povela je autogolom Daniel Carvajala u 12. minuti, a kraljevi su izjednačili sjajnim golom Gareth Balea u 39. minuti. U nastavku je pobjedu Reala potvrdio s dva gola Marco Asensio.

Milan je golom Andrea Silve u posljednjim sekundama s 1:0 u Santa Clari dobio Barcelonu. Alen Halilović igrao je od 63. minute, dok Nikola Kalinić nije dobio priliku za igru.

Real Madrid Juventus
1/6

Liverpool je u generalnoj probi uoči početka Premier lige u Dublinu s 5:0 razbio Napoli golovima Milnera, Wijnalduma, Salaha, Sturridgea i Morena.

Arsenal je s 2:0 svladao Lazio golovima Nelsona u 18. i Aubameyanga u 64. minuti.

>> Pogledajte i što je Dalić poručio iz Knina

Komentara 4

Avatar southman
southman
09:47 05.08.2018.

Liverpool nikada jači u zadnjih 30 godina.

MU
muh
09:26 05.08.2018.

Bez Lukice su jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije