Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASTAVLJAM SANJATI'

Prvi put javno progovorio o Modriću i zagolicao maštu navijača

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.08.2018.
u 08:10

Sve će biti jasnije početkom sljedećeg tjedna kada će se hrvatski veznjak sastati s predsjednikom Reala Florentinom Perezom na kojem ću otkriti što želi.

Luka Modrić u Interu - vijest je to koja posljednjih nekoliko dana ne silazi s naslovnica talijanskih i španjolskih medija.

Sve će biti jasnije početkom sljedećeg tjedna kada će se hrvatski veznjak sastati s predsjednikom Reala Florentinom Perezom na kojem ću otkriti što želi.

Uoči tog razgovora o Luki je prvi put progovorio i trener Intera Luciano Spalletti i to nakon pobjede nerazzurra 1:0 protiv Lyona golomk Lautara Martineza.

>> Pogledajte i koji bi vatreni ovog ljeta mogli promijeniti klub

- Igrač takva kalibra bio bi važan za svaki klub, a kamoli naš. Nastavljam sanjati, zajedno s navijačima - započeo je Spalletti pa dodao:

- Ali što god da se dogodi, imamo adute nositi se sa svima. Ostalo je još nekoliko dana do kraja prijelaznog roka i ako mi u zadnji čas netko da Messija, rado ću to prihvatiti.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:11 06.08.2018.

prije početka svake sezone, vodstvo kluba pojedinačno razgovara sa igračima. c ronaldo je otišao za cifru koja se vrtila na transfermarktu par godina. 100-ak milijuna. luka je najvredniji bio pred 3 godina, 55 mil, sad mu je cijena oko 25 mil eura. sve iznad 40 u nekoj vezanoj trgovini tri kluba bude veliki biznis. ako ode u klub koji nema izrazitog golgetera, bit će začas proglašen velikom pogreškom. inače, luka modrić je igrao kvalifikacije za sp u rusiji, znate, one u kojima smo na sp došli preko dodatnih kvalifikacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije