Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Real poručio Ronaldu: prije nego što odeš navijačima reci istinu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.07.2018.
u 12:13

Real Madrid je u siječnju snizio Ronaldovu klauzulu, ali nije očekivao da će njegova zvijezda uistinu i zatražiti transfer i ostao je šokiran čitavim razvojem događaja

Cristiano Ronaldo blizu je odlaska u Juventus, samo se čeka potvrda. Iako se ovakav rasplet prije samo nekoliko dana činio nestvarnim, Portugalac je uistinu spreman napustiti Real Madrid i potpisati za staru damu s kojom je dogovorio četverogodišnji ugovor koji će mu godišnje donijeti 30 milijuna eura.

Real Madrid je u siječnju snizio Ronaldovu klauzulu, ali nije očekivao da će njegova zvijezda uistinu i zatražiti transfer i ostao je šokiran čitavim razvojem događaja, piše Goal

Cristiano Ronaldo
1/6

Činjenica da će vjerojatno ostati bez svog najboljeg igrača u povijesti i to za 'samo' 100 milijuna eura razljutila je navijače kraljevskog kluba i to je jedan od razloga zbog kojeg je Real poručio Ronaldu: 'OK, idi, ali reci da si to želio'. 

Kraljevi traže od Ronalda da se izjasni i svima prizna kako je sam želio otići, piše Marca. Real želi skinuti krivnju sa sebe i izbjeći bijes usmjeren prema predsjedniku Florentinu Perezu. T

akođer, dobili bi tako priliku da se javno zahvale Ronaldu za sve što je napravio u klubu i izbjegli eventualno ponavljanje scenarija od prije nekoliko godina kada je odlazio Iker Casillas.

>> Pogledajte što Večernjakovi novinari kažu o našem sljedećem suparniku Rusiji

Ronaldov agent Jorge Mendes mora uvjeriti Pereza da je puštanje Ronalda jedini ispravan potez, ali tek nakon što veliki Realov šef da zeleno svjetlo, Juventus može krenuti sa slavljem.

Cristiano Ronaldo je navodno dao riječi šefu Juventusa Andreji Agnelliju da stiže u Juventus, piše Marca. Osvojio ga je Agnellijev pristup i osjetio je koliko ga cijeni, koliko ga klub želi i da će biti važna figura ako preseli u Torino. A stimulirala ga je i činjenica da može postati čovjek koji će nakon više od 20 godina vratiti trofej Lige prvaka klubu.

Portugalska zvijezda još je nakon finala Lige prvaka u Kijevu svojom izjavom dao naslutiti da je odradio posljednju sezonu s kraljevima. U Madridu se više ne osjeća voljenim i cijenjenim kao prije, a Juventus je odabrao jer je riječ o šampionskom klubu s kojim i dalje može osvajati najvrjednije trofeje.

Cristiano Ronaldo
1/14

Komentara 7

PR
prajdali100
15:18 06.07.2018.

Pametan momak ! Dosta je bilo.I Luka bi trebao otići i potražiti neke nove izazove.

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:31 06.07.2018.

Da je gey????

DU
Deleted user
13:14 06.07.2018.

Sve je to igra njegovog agenta, koji tako ucjenjuje Real , da bi povecali Ronaldu godisnja primanja na 30 Mil. €. Juve od njega ne bi imao nikakve koristi. Vise stete. Zasigurno bi unio nemir u momcad. Osim toga, ne mogu vjerovati, da bi upravo Juve dao toliko novca za jednog igraca, koji je pri kraju karijere, pa makar se on zvao i Ronaldo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije