Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolsko prvenstvo

Real pomoću udarca s bijele točke pobjegao Barceloni na četiri boda

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.07.2020.
u 00:05

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i igrao do 64. minute

U posljednjoj utakmici 33. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je na stadionu Alfredo di Stefano svladao Getafe s minimalnih 1:0 (0:0) i pet kola prije kraja stvorio četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom.

Kraljevski klub je do pobjedničkog pogotka došao u 79. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Carvajal, a precizan izvođač bio je Realov kapetan Sergio Ramos.

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i igrao do 64. minute, kada ga je Zidane zamijenio Valverdeom. Udarac kapetana hrvatske reprezentacije u 58. minuti s ruba kaznenog prostora, kad je lopta prohujala tik uz vratnicu, bio je najopasniji pokušaj Reala iz igre.

Real je šestom uzastopnom pobjedom otkako je prvenstvo nastavljeno nakon tromjesečne stanke došao do 74 boda, četiri više od drugoplasirane Barcelone.

Treći je Atletico Madrid sa 59 bodova, a četvrta Sevilla ih ima 57. Slijedi Villarreal sa 54 boda, dok je Getafe na šestom mjestu sa 52 boda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
08:47 03.07.2020.

Prvenstva se osvajaju na " malim protivnicima ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije