Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvar se zahuktala

Real poludio zbog Modrića i sprema radikalan potez - tužbu!

Luka Modrić
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/7
07.08.2018.
u 11:47

- Luka je fenomenalan igrač i uvjeren sam da će ostati. Predsjednik Perez čvrsto jamči da Modrić ne odlazi, rekao je trener Lopetegui.

Mogući transfer Luke Modrića u Inter i dalje je top tema u Španjolskoj. Primjerice, naslovnica marce puna je tekstova o hrvatskom nogometašu, ali nije jedina jer se cijelim slučajem bave i ostali mediji.

Modrić se u srijedu mora priključiti momčadi, a tad će se održati i sudbonosni sastanak s Florentinom Perezom, na kojem će se donijeti konačna odluka.

>>Pogledajte koji velikani žele vatrene

Marca piše da je Real već očajan i da će učiniti apsolutno sve da zadrži hrvatskog nogometaša u Madridu. navodi se da su jako ljutiti na njegove agente koji ga žele odvesti te da su spremni poduzeti radikalne mjere da ostane.

Tako se spremaju Inter prijaviti Uefi! Naime, Real smatra kako Inter krši pravila Financijskog fair-playa jer dio novca za dovođenje Modrića planira dobiti kroz sponzorske ugovore s kineskim Suningom, odnosno svojim vlasnikom. Zbog toga ih kraljevski klub planira tužiti.

U svakom slučaju, situacija se ozbiljno zahuktava, a sve bi se trebalo riješiti kroz nekoliko dana. Real je spremio godišnju plaću od 12 milijuna eura za Modrića i vjeruju da će ga time zadržati. 

- Luka je fenomenalan igrač i uvjeren sam da će ostati. Predsjednik Perez čvrsto jamči da Modrić ne odlazi, rekao je trener Lopetegui.

Luka Modrić
1/6

Komentara 29

PR
prajdali100
12:55 07.08.2018.

Otišao je VELIKI Zidane, otišao je Ronaldo, Luka odlazi !!!! Pravo je vrijeme za nove izazove.

VE
veseljak
12:56 07.08.2018.

Vecernji, Index, Informer,Kurir,Blic, ista smrdljiva kuhinja.

AL
alf
12:47 07.08.2018.

Ako je pod ugovorom, on ce biti tamo gdje mu gazda Reala kaze. Oni koji ga zele trebaju samo otvoriti vrecu punu novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije