Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid
Povratak na članak

Real navodno pregovora s trenerom koji jako cijeni Luku Modrića

Zinedine Zidane vraća se u Real, tvrdi El Chiringuito i navodi kako je Realov predsjednik Florentino Perez razgovarao s Francuzom

Komentari 4

DU
Deleted user
03:23 07.03.2019.

ceka ga najbolji igrac svijeta,nece biti problema da prihvati

VL
TH
Thompson
09:43 07.03.2019.

Luka Modrić je najbolji igrač na svijetu po izboru navijača , novinara, igrača i STRUKE! To nije nikome do sada uspjelo. Niti Messiju, niti Ronaldu. To znači da svaki trener koji će doći jako cijeni Luku Modrića, i na njemu će graditi igru! A vi i dalje hvalite srbe jokića, onog iz ajaksa koji je na zalazu karijere. U Engleskoj nije igrao u klubu koji se bori za opstanak. Svi mediji na svijetu pišu o raspadu sustava u Realu nakon dvostrukog poraza od Barcelone u Madridu. Jedino srpski mediji, i mediji u Hrvatskoj pišu hvalospjeve o tokiću??? A o Rakitiću koji je predivnim golom odlučio EL CLASICO, niti riječi. Samo potvrđujete da vam je glavni urednik pUpavac. A glavni neprijatelj Modrić&Mamić!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:06 07.03.2019.

Koji genijalac taj Zinedin .. napustio u pravo vrijeme brod koji tone i sad ( ako bude nešto od svega ) za brdo love se vraća natrag bez " musa " da nešto mora a dobit će skroz nove igrače jer ovi su na izdisaju.. znači za ogroman novac stvaraj novi tim i nisi ništa kriv jer gore od ovog ne može 😂

VL
GO
GorenjeHiSense
18:46 08.03.2019.

Svi vide koliko vrifi resl sa modricem i bez ronalda...samo par balkanaca ne viruje da bi bilo bolje da je otiso luka a ostao ronaldo....Ni juventus nikad ne bi zaminia najboljeg igraca za modrica...pa nisu ludi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.