Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Real navodno pregovora s trenerom koji jako cijeni Luku Modrića

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
06.03.2019.
u 18:25

Zinedine Zidane vraća se u Real, tvrdi El Chiringuito i navodi kako je Realov predsjednik Florentino Perez razgovarao s Francuzom

Realu je nakon dva poraza od Barcelone uslijedio novi šok - ispao je iz Lige prvaka. Kraljevski klub je izgubio zadnje tri utakmice kod kuće, El Clasico u prvenstvu i kupu, te u utorak u uzvratnom susretu osmine finala LP-a.

Za Madriđane je ova sezona za zaborav, jer osim trofeja pobjednika klupskog SP-a, neće nište više osvojiti. U prvenstvu vodeća Barcelona ima 12 bodova više i teško će ispustiti prednost.

>> Pogledajte što je Sergio Ramos izvodio u svečanoj loži

Luka Modrić i Zinedine Zidane
1/8

Na kraju prošle sezone klub je napustio trener Zinedine Zidane. Real je pod vodstvom francuskog stručnjaka osvojio tri naslova Lige prvaka. Zidane je nakon kijevske utakmice i trijumfa nad Liverpoolom otišao iz kraljevskog kluba.

Španjolski mediji javljaju kako bi se Francuz mogao vratiti na Bernabeu, a pregovori su već počeli.

Zinedine Zidane vraća se u Real, tvrdi El Chiringuito i navodi kako je Realov predsjednik Florentino Perez razgovarao s Francuzom.

Navodno su postigli dogovor i Zidane je pristao vratiti se u Madrid. Francuz posebno cijeni našeg Luku Modrića koji bi sigurno pozdravio tu odluku. 

Luka Modrić i Zinedine Zidane
1/9

Komentara 4

DU
Deleted user
03:23 07.03.2019.

ceka ga najbolji igrac svijeta,nece biti problema da prihvati

TH
Thompson
09:43 07.03.2019.

Luka Modrić je najbolji igrač na svijetu po izboru navijača , novinara, igrača i STRUKE! To nije nikome do sada uspjelo. Niti Messiju, niti Ronaldu. To znači da svaki trener koji će doći jako cijeni Luku Modrića, i na njemu će graditi igru! A vi i dalje hvalite srbe jokića, onog iz ajaksa koji je na zalazu karijere. U Engleskoj nije igrao u klubu koji se bori za opstanak. Svi mediji na svijetu pišu o raspadu sustava u Realu nakon dvostrukog poraza od Barcelone u Madridu. Jedino srpski mediji, i mediji u Hrvatskoj pišu hvalospjeve o tokiću??? A o Rakitiću koji je predivnim golom odlučio EL CLASICO, niti riječi. Samo potvrđujete da vam je glavni urednik pUpavac. A glavni neprijatelj Modrić&Mamić!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:06 07.03.2019.

Koji genijalac taj Zinedin .. napustio u pravo vrijeme brod koji tone i sad ( ako bude nešto od svega ) za brdo love se vraća natrag bez " musa " da nešto mora a dobit će skroz nove igrače jer ovi su na izdisaju.. znači za ogroman novac stvaraj novi tim i nisi ništa kriv jer gore od ovog ne može 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije