Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

Real pobijedio i opet zabio više od 100 golova u prvenstvu, sjajan gol Jamesa

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.04.2015.
u 22:00

Sevilla je u gostima pobijedila Eibar 3:1, a Celta je bila bolja od Malage 1:0.

Real Madrid u 34. kolu španjolske lige došao je do svoje 27 pobjede. Na domaćem terenu bez velikih problema pobijedio je Almeriju sa 3:0.

Bila je to dominacija tijekom cijelog susreta, ali mrežu gostiju prvi puta su zatresli tek u 44. minuti. Tada je James Rodriguez natrčao na jednu odbijenu loptu i fenomenalnim udarcem zabio za vodstvo. Bio je to 100. prvenstveni pogodak Reala ove sezone, a tu brojku uspijevaju prijeći šest sezona zaredom. Usporedbe radi, Real je prije dolaska Cristiana Ronalda više od 100 golova zabio samo jednom - u sezoni 1989./90. kada je postigao 107 golova.

Četiri minute u nastavku bile su potrebne 'kraljevskom klubu' da prelomi susret. Kroos je prošao po desnoj strani i ubacio loptu u sredinu gdje ju je čekao Ronaldo, ali Dos Santos je uklizao prije njega i postigao autogol. U završnici susreta u strijelce se upisao i Arbeloa koji je zabio nakon asistencije Hernandeza.

Real se ovom pobjedom ponovno približio vodećoj Barceloni na samo dva boda zaostatka.

Sevilla je u gostima pobijedila Eibar 3:1, a Celta je bila bolja od Malage 1:0.

>>Perišić pogotkom uveo Wolfsburg u finale Kupa, Chelsea na korak do naslova

Komentara 3

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
23:10 29.04.2015.

1 bod zaostatka?

MU
muh
07:22 30.04.2015.

Bez Lukice puno jači.

ZW
zweistein
08:22 30.04.2015.

u realu se nitko ne smije radovati pobjedi ako kiki ne zabije. ...a bili su klub XX stoljeća. sad su samo kikijeva prčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije