Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kramarić na klupi

Perišić pogotkom uveo Wolfsburg u finale Kupa, Chelsea na korak do naslova

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
29.04.2015.
u 23:20

Četiri kola prije kraja londonska momčad ima 13 bodova više od Manchester Cityja i Arsenala, ali 'topnici' imaju utakmicu manje pa u teoriji mogu stići 'bluese'.

Nogometaši Wolfsburga uvjerljivom pobjedom protiv Arminije (4:0) plasirali su se u finale njemačkog kupa. 'Vukovi' su dominirali tijekom cijelog susreta, a odličnu partiju odigrao je Ivan Perišić koji je zabio pogodak.

U osmoj minuti Arnold je zabio za vodstvo, a u 32. je povisio Gustavo. U 51. minuti Caligiuri je ubacio na drugu vratnicu, a hrvatski reprezentativac Perišić uklizao na loptu i postavio 3:0. Cijelu priču zaključio je svojim drugim pogotkom Arnold.

Wolfsburg će u finalu igrati protiv Borussije, koja je jučer izbacila Bayern.

A Chelsea je napravio još jedan korak ka naslovu prvaka. U zaostaloj utakmici Premiershipa u gostima je slavio protiv Leicestera sa 3:1. Mourinhova družina gubila je na poluvremenu, Albrighton je zabio u nadoknadi prvog dijela, ali su Drogba, Terry i Ramires u nastavku sve preokrenuli. Andrej Kramarić cijeli je susret odgledao s klupe.

Četiri kola prije kraja londonska momčad ima 13 bodova više od Manchester Cityja i Arsenala, ali 'topnici' imaju utakmicu manje pa u teoriji mogu stići 'bluese'.

>>Real pobijedio i opet zabio više od 100 golova u prvenstvu, sjajan gol Jamesa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije