Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE KRITIKE

Real optužio suca da ih je pokrao u El Clasicu: Imao je zadatak da nas izbaci iz borbe za naslov

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS
22.03.2023.
u 08:52

Španjolski portal Sport navodi da se radi o velikom skandalu u La Ligi

U najvećem derbiju španjolskog nogometa Barcelona je na Camp Nou pobijedila Real Madrid sa 2:1 i pobjegla najvećem suparniku na 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva. Real nije uspio u svom naumu. Aktualni europski i španjolski prvak je želio pobjedom na Camp Nou smanjiti zaostatak na šest bodova i vratiti kakvu takvu neizvjesnost. No, Barca sada ima velikih 12 koraka prednosti.

Bio je to 253. natjecateljski El Clasico i Barcina jubilarna stota pobjeda. Real ima 101 pobjedu, a 52 susreta su završila bez pobjednika. Nakon susreta Madriđani 'rigaju vatru' prema glavnom sucu Ricardu De Burgosu jer smatraju kako ih ozbiljno oštetio i tako izbacio iz borbe za naslov. 

Realova klupska televizija objavila je videomontažu  s njegovim odlukama za koje tvrdi da su bile na štetu madridske momčadi. Pritom ga se vrlo jasno optužuje za pristranost u tom dvoboju, piše španjolski medij Sport i napominje da se radi o pravom skandalu u španjolskom nogometu. 

- Kriterij mu je ovisio o dresu koji igrač nosi. Nas ništa ne iznenađuje vezano uz suca koji svojim pogreškama uvijek šteti Madridu. Znali smo to. Kad sudi De Burgos Bengoetxea, uvijek igramo protiv dvanaestorice. Dvojica sudaca imala su zadatak izbaciti Real Madrid iz borbe za osvajanje lige. De Burgos i Soto Grado nisu propustili iskoristiti priliku da to naprave - objavio je Sport analizu ljutitih Realovaca. 

- Svoju odluku opravdali su nekim crtama, povlačeći ih centimetar ovdje ili ondje, po oku, kako im je odgovaralo. Da bi uništili naše snove, priznali su Kessiejev gol nakon očitog prekršaja Lewandowskog na Carvajalu - rekli su o poništenom pogotku Asensija u 81. minuti. 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
pocrn
10:45 26.03.2023.

..barca ili djecije jaslice, kao i uvijek u zadnjih petnaestak godina, razbise sjajnom nogometnom igrom i nogometnim znanjem te nadigrase i pregazise real , mozda bi real prosao bolje da je ancelloti uspio brze zvakati zvaku , hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije