Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Real na Ronaldov pogon, Roma na krilima Džeke slavila u Napulju

Real Madrid Getafe
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
03.03.2018.
u 22:39

Kovačić je za Real igrao od 79. minute, dok Modrić nije konkurirao zbog ozljede. Milić i Rog ostali su na klupi kod Napolija

Real Madrid brzo se oporavio od poraza od Espanyola i u 27. kolu španjolskog prvenstva s 3:1 pobijedio Getafe.

Kraljevi su poveli u 24. minuti kada je Bale s deset metara zakucao jednu odbijenu loptu za 1:0. U 45. minuti u strijelce se upisao Ronaldo, koji je lijepo prevario gostujuće braniča i zabio za 2:0.

Iako je u 47. minuti ostao s igračem manje nakon drugog žutog Remyja, Getafe je smanjio u 65. minuti preko Portilla iz jedanaesterca. Pitanje pobjednika riješio je Ronaldo golom glavom u 78. minuti. Kovačić je igrao od 79. minute, dok Modrić nije konkurirao zbog ozljede.

U ostalim utakmicama Sevilla je 2:0 dobila Athletic, a istim je rezultatom Leganes bio bolji od Malage, kao i Girona od Villarreala. Deportivo i Eibar odigrali su 1:1.

Barcelona je vodeća sa 66 bodova, pet više od Atletica, i 12 više od Reala, koji ima i utakmicu više.

U derbiju 27. kola Serie A Roma je s 4:2 slavila kod Napolija.

Bolje je krenulo za domaćina koji je poveo u 6. minuti preko Insignea, no samo minutu kasnije Under vraća stvari na početak. Potpuni preokret vučici donosi Džeko u 26. minuti, a isti igrač zabija za 3:1 u 73. minuti. Za 4:2 pogađa Perotti u 79. minuti, a konačni rezultat u posljednjim sekundama postavlja Mertens. Milić i Rog ostali su na klupi kod domaćina.

Napoli je vodeći sa 69 bodova, jednim više od Juventusa, ali imaju i utakmicu više. Roma je treća s 53 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije